Gelecek Partisi Zonguldak il Başkanı Hikmet Aydın; Parti binasında düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında il yönetiminde görev alan isimleri tek tek başına tanıttı.
Halkın tefeci ve yüksek banka faizinden çok mağdur olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Zonguldak il Başkanı Hikmet Aydın; “ 29 Ağustos cumartesi günü site kapalı spor salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz Gelecek Partisi Zonguldak il Başkanlığı kongremizin ardından yönetim kurulu oluşturduk.
Zonguldak’ta artık bu saatten sonra gelecek Partisi il Başkanlığının var olduğunun Şehrimizde siyasetin gelişmesi ve en önemlisi de Zonguldak en büyük köy olmaktan kurtarmak için siyasi bir yola çıktık.
Bu çıktığımız yolda sevgi var, aşk var, muhabbet var, vizyon var rüya kat var, ehliyet ehliyet var.
Bizimle birlikte olmak isteyen bütün siyasi partilere gidip el ele verip hizmet etmek istiyoruz. Bütün siyasi partilere aynı yakınlıkta ve mesafedeyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde Her gün Güneydoğu’da şehit veren, ekonominin her gün kötüye gittiği ve doların ve Euro‘nun her gün ne kadar çıkacak diye düşünen Zonguldak ve ülke gençliğinin iş bulmak adına kıvranan ve herkesin tefeci ve bankalara düştü ve banka faizlerini yenik düştüğümüz böyle bir dönemde biz de gelecek Partisi ve teşkilatı olarak bu ülkede bu gidişata dur diyenlerden olacağız. Bu anlamda Zonguldak’da siyaset yapan her siyasi parti ile el ele Zonguldakın sorunlarını bir masada Tartışmaya ve aynı masa etrafında uzlaşmaya hazırız.
Biz beş ay gibi kısa bir zamanda Zonguldak‘ta ilçe teşkilatlarında tamamlamış ve kongrelerini yapmış bir partiyiz. Halkın teveccühü de kazanmış durumdayız. Geldiğimiz noktada şu anda bütün Zonguldak‘ta ilçe teşkilatlarımız tamam Pandemi şartlarına rağmen güzel bir atmosferde kongre süreçlerimizi tamamladık.
Şu an Zonguldak’ta iddialı bir duruma geldik. Halk Türkiye’yi kötü gidişata sürükleyen siyasi partilerden kaçıyor ve aman bizi kurtarın diye yalvarıyor.
Biz de bu anlamda hiç yorulmayacağız ve durmayacağız sokaklarda halkımız ile birlikte olacağız. Vatandaşımızın derdiyle dertleneceğiz, sevinçleriyle sevişleneceğiz.
Çalmadık kapı gidilmeyecek köy bırakmayacağız. Yönetimde görev alan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zonguldak’ta gelecek biziz ve gelecek Zonguldak diyoruz”dedi.
Gelecek Partisi Zonguldak il Başkanlığının yönetim listesi şu şekilde, il Başkanı Hikmet Aydın, Siyasi işler başkanı Mustafa Kutayer, Teşkilat başkanı Harun Yılmaz, seçim ve hukuk işleri başkanı Ferdi Gün ve Hüseyin Abacı, sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Cihan Kara ve Ali Çoban, yerel yönetimler ve şehircilik başkanı Yılmaz Esen, Şendoğan Ulupınar, Adem Kurt, halkla ilişkiler Başkanlığı Semra Kavaklı Güngör ve Okan Doğan, İletişim Başkanlığı Aziz Buyurucu, Nuray Arslan, Sosyal Politikalar Başkanlığı Göksel Murat, Koray Küçük, Umut Aydın, araştırma geliştirme ve bilim Başkanlığı Hikmet Yürek, Göktürk ve Gökhan Şeker.
Parti içi eğitim Başkanlığı Tamer Güven ve Aytekin Sinopluoğlu, kültür ve sanat politikaları Başkanlığı Nazmiye Keçeci ve Muhammet Çokadar, idari ve mali işler Başkanlığı Şener Yazgan, Genel Sekreter Cevdet Aldağ,
Editör: TE Bilisim