Ak Parti Zonguldak’ta adeta bağırsaklarını temizliyor.

Ak Parti’nin Zonguldak’ta eski, sağlıklı günlerine kavuşacağının sinyalini ise Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı bizlere gösteriyor.

Daha dün Ak Parti eski İl Başkanı Zeki Tosun’u görevden aldırmak isteyenler, Tosun’u yaşamış olduğu hastalığı üzerinden başkanlık görevinde kendisini yetersiz görenlerin bunu neden yaptığını şimdi daha iyi anlıyoruz.

Ak Parti eski İl Başkanı Zeki Tosun’u o dönem masaya oturtamayanlar, istedikleri müdürleri istedikleri kuruma atayamayanlar o dönem çareyi Zeki Tosun’un kellesini istemekle işe başladılar.

Eğer Zeki Tosun’u görevden aldırıp yerine kendi istedikleri bir İl Başkanını oturtabilselerdi, istedikleri kuruma, istedikleri yere kendi istedikleri adamları atayabileceklerdi.

Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Genel Merkez’in Zonguldak için bir karar vermesi gerekiyordu.

Ya kangren olan bölgeyi kesip atacak, ya da Zonguldak’ı kaderine bırakacaktı.

Bırakmadılar!

Çünkü Cumhuriyetin ilk şehri olan Zonguldak kaderine bırakılamazdı!

Kangren olan bölgeye neşteri vurdular.

Yapılan görüşmelerde; “Zonguldak bu sefer kalemini silah gibi kullanan, siyaseti ranta çevirenlerin şehri olmayacak” denildi.

Sonrasında Ak Parti İl Başkanlığına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Muammer Avcı atandı.

Zeki Tosun’a yapılan baskı ve masaya oturtma çabalarının daha fazlası bu sefer Muammer Avcı’ya yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.

Eşini müdürlüğe atayamayanlar, siyaseti ranta çeviremeyenler hepsi satılık kalemlerin finansörü olmuş durumda.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ soruşturmasından göz altına alınan avukatlar arasında Ak Parti İl Yönetimi’nde görevli olan Avukat Mehmet Gök’ün haberi bile bu ahlak yoksunu gazeteler tarafından  yapılırken, Mehmet Gök’ün fotoğrafını kullanmak yerine Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı’nın fotoğrafını kullanarak “Ak Parti İl Başkan yardımcısı FETÖ’den gözaltına alındı!” başlığını atarak algı yapmak isteyenlerin niyetini biz çok iyi biliyoruz.

Ama yapılmak istenen algı artık sökmüyor.

Bu halk artık bu algı operasyonlarına inanmıyor.

Kenti düşünüyormuş gibi yapıp, aslında kendini düşünen ahlaksız ve bel altı yazılarıyla ünlü kalemşörlerin iftira ve algı kokan yazılarına kimse inanmıyor.

Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın kardeşi FETÖ’den tutuklanarak ceza evine gönderildiğinde tek satır yazı yazamayanlar, bugün yaptıkları haberlerle algı operasyonu yapmaktadırlar.

Benim bu kalemşörlere bir tavsiyem var!

Eğer birileri ile birilerinin bağlantısını kurup gerçekleri yazmak istiyorsanız Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar’dan başlayabilirsiniz.

Ya da Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Amerika seyahatlerini, orada kimin elini öptüğünden başlayabilirsiniz.

Gazetecilik mesleğinde o kadar geçmişiniz var değil mi?

Bunları size biz öğretmeyelim!