TFF 2. Lig Kırmızı Grup’da mücadele eden Zonguldakspor’un Teknik Patronu Cahit Terzi Elmas TV’de yayınlanan, Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Futbol adamı Resul Kumaş'ın yorumcu olarak katıldığı Spor Kritik Programının konuğu oldu.  Gelecek sezon kırmızı-lacivertli ekipte olmayacağını belirten Terzi kendisine sezon öncesi ve devamında teklifler geldiğini ancak kötü durumda olan Zonguldakspor’u trilyonlara değişmeyeceğini belirterek “Trilyonlar gelse şehrimizi satmayız. Bu nedenle devam ettim. Sözleşmem bitti, 20-25 gün içinde yeni takımla anlaşabilirim” dedi.


Cahit Terzi gelecek sezon için takıma TFF’den transfer yasağı gelebileceğini belirterek şöyle konuştu: “Futbolcular bu sezon maddi olarak büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sene bu çocuklara en azından 1+1 evler paralar ve arabalar verildi. Bu sene 3-4 oyuncu haricinde sıkıntılı dönemler geçirildi. Bu dönemde yönetim sözleşmesi biten futbolcularla biran önce anlaşmalı. Takıma transfer yasağı gelebilir. Gelirse büyük sıkıntılar olur. Bu sıkıntıları çözebilecek güçlü bir yönetim şart'' dedi.

Zonguldakspor ile sözleşmesi biten ve gelecek sezon çalışmayacağını belirten Cahit Terzi “Türkiye'de 8-10 takımdan çeşitli teklifler geldi. Biz Zonguldakspor'a söz verdiğimiz için dönmedik. Bu sene Ereğli Belediyespor ile görüşmemiz olmadı. Dışarıdan arayan 3-4 takım var. 15-20 gün içerisinde belli olacak. Şuan play-off maçları oynanacak. Benim için lig önemli değil. Önemli olan çalışacağım takımın hedefi olması. Zonguldakspor'da ligde kalalım mantığı bana göre ters. Bana göre şampiyonluğa oynamak gerekir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim