TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro oluşturma çabası içinde olan yönetim takıma daha önce büyük katkı sağlayan, şampiyonluklar yaşatan futbolcularını da tekrar takıma kazandırıyor.

OKAN EKEN VE ONUR ERİŞ ZONGULDAK'A GELDİ

4,5 yıl hizmet verdiği ve 2 şampiyonluk yaşadığı Zonguldakspor'dan geçtiğimiz sezon devre arasında 500 bin liraya Keçiörengücü'ne transfer olarak 7 gol atan Okan Eken'i 250 bin lira karşılığında geri alan yönetim büyük bir başarıya imza attı. Okan Eken'in tekrar Zonguldakspor'da oynamak istemesi de transferde büyük etken oldu.

1 yıl sözleşmesi olmasına rağmen sözleşmesinde 300 bin liraya serbest kalır maddesi olması ve bir çok takımın kadrosuna dahil etmek istediği Onur Eriş tüm bu teklifleri geri çevirerek Zonguldakspor ile sözleşme yenileme kararı aldı. Yönetim hem  Okan Eken'i hem de Onur Eriş'i takıma kazandırması camiada büyük sevinçle karşılandı.

SUAT KERÇİN VE BİROL HOCA İLE BULUŞTULAR

Bugün 16.50 sularında özel araçla Bursa'dan Zonguldak'a gelen Okan ve Onur önce Gazipaşa caddesinde tur attı, ardından eski takım arkadaşları kaptan Suat Kerçin ve eski hocaları Birol Yılmaz ile buluşup sohbet ettiler. İkili daha sonra ise  Başkan Yardımcısı Muammer Toprak ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile görüşme masasına oturdu.

Editör: TE Bilisim