Zonguldakspor'da istifa eden Teknik Direktör Şenol Demir'in yerine yeni bir teknik adam arayışı içine giren yönetim, Galatasaray ve Fenerbahçe'de futbol oynayan eski Milli Futbolcu Fatih Akyel ile kesin anlaşmaya vardı. Fatih Akyel ile yönetim yarın kulüp binasında imza töreni düzenleyecek.

TFF 2. lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da istifa eden Teknik Direktör Şenol Demir'in yerine yönetim Galatasaray, Fenerbahçe ve Milli takımın eski futbolcusu Fatih Akyel ile masaya oturdu. Akyel ile prensip anlaşmasına varan Zonguldakspor yönetimi Akyel'i Zonguldak'a davet etti.

Fatih Akyel yönetimin daveti üzerine dün öğle saatlerinde Zonguldak'a geldi. Yönetim Kurulu üyeleri ile son kez masaya oturan Fatih Akyel ile her konuda anlaşmaya varıldı.

Fatih Akyel geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü olarak Zonguldakspor'a karşı sahadaydı. Ayrıca Akyel sezona Nazilli Belediyespor'da başlamış ancak istifa ederek görevden ayrılmıştı.

Zonguldakspor'un yeni teknik direktörü Fatih Akyal kariyerinde teknik direktör olarak 79 maça çıktı. Bu maçlardan 29 galibiyet, 22 beraberlik ve 28 yenilgi aldı.


Yönetimin her konuda anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Fatih Akyel yarın resmi imzayı atarak resmen Zonguldakspor'un Teknik Direktörü olacak. 

Editör: TE Bilisim