U-17 grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından U-17 play-off kura çekimi yapıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hizmet  binasında gerçekleştirilen  kura çekimine, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreter Kemal Harmankaya ve kulüpler katıldı.

Kura çekimine, Merkez grubundan Zonguldak Sarayspor, Kozlu Taşkömürüspor, Kilimli Belediyespor takımları, Ereğli grubundan Kdz.Ereğli Belediyespor, Zonguldak Ereğlispor, Balıspor takımlarının yanı sıra  Çaycuma grubundan ise Devrek Belediyespor ve İstasyon Gemicilerspor takımları katıldı.

Kura çekimi sonucunda A grubunda Sarayspor, İstasyon Gemicilerspor, Kilimli Belediyespor, Zonguldak Ereğlispor, B grubunda, Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor, Balıspor ve Kozlu Taşkömürüspor eşleşti.

23-24 Ocak tarihleri arasında başlayacak olan play-off müsabakalarının ardından final maçları ise 28-29 ocakları tarihleri arasında oynanacak. Gruplarında 1’inci olan takımlar Türkiye Şampiyonasında Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazanacak.

A GRUBU İLK HAFTA MAÇLARI

Zonguldak Sarayspor-Zonguldak Ereğlispor

İstasyon Gemicilerspor-Kilimli Belediyespor

B GRUBU İLK HAFTA MAÇLARI

Ereğli Belediyespor-Kozlu Taşkömürüspor

Devrek Belediyespor-Balıspor

Editör: TE Bilisim