2. Lig kırmızı grupta mücadele edenZonguldakspor'da moraller bozuk. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarları hayal kırıklığına uğratan Zonguldakspor şampiyonluk yarışından haftalar önce koptu, play-off hedefinden de uzaklaştı. Kümede kalma mücadelesi veren takım haline gelen Zonguldakspor deplasmanda oynadığı Kırklarelispor maçından da 3-0 gibi skorla farklı yenik ayrılarak bir şok daha yaşattı.

Zonguldakspor Kırklarelispor karşısında 8'nci dakikada Emre Balkı'nın ayağından yediği golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarısı bu skorla biten karşılaşmanın 52'nci dakikasında rakip bu kez Ahmethan Köse ile 52'nci dakikada 2-0'lık üstünlük sağladı. Son iki haftadır maça yedek başlayan Okan Eken'i 60'ncı dakikada oyuna alan Teknik Direktör Cahit Terzi, skoru değiştirecek hamleleri yerinde yapamayınca Kırklarelispor 90'ncı dakikada skoru 3-0 yaptı.  Kırklareli'nden hezimetle dönen Zonguldakspor haftayı 16 puanla 14'ncü sırada tamamladı.

Son 9 resmi maçta yalnızca 1 kez galip gelebilen Cahit Terzili Zonguldakspor'da yönetimin olağanüstü toplantı yapıp radikal kararlar alacağı öğrenildi.  3-0'lık son Kırklarelispor yenilgisi sonrasında sinirlerin iyice gerilmesi yönetimi harekete geçirdi. Alınacak kararların ardından bazıları için faturanın ağır olacağı öğrenilirken,  yönetimin ne gibi karar alacağı ise merak konusu oldu.

Editör: TE Bilisim