TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, sezon başında ekonomik olarak birçok sıkıntı yaşamış, transfer yasağını son gün kaldırarak Serkan Afacan yönetiminde genç bir takım kurulmuştu. Sezon başından küme düşer denilen genç takım, gösterdiği performans ile adeta parmak ısırttı. İlk maçında deplasmanda grubun güçlü takımı Manisa FK’ya 1-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor bu sonucun ardından üst üste galibiyetler alarak puan sıralamasında hızla yukarılara tırmandı. Son olarak deplasmanda Trabzon ekibi Hekimoğluspor ile karşılaşan ve 4-1 gibi net bir skorla 3 puanı alan Zonguldak Kömürspor’da keyifler yerinde. Mücadelesi ve hırsı ile taraftarın beğenisini kazanan Zonguldak Kömürspor’da gözler bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Şanlıurfaspor maçına çevrildi.

RAKİP ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Yaşadığı maddi sıkıntılar ve TFF tarafında verilen puan silme cezalarıyla -11 puanla grubun sonuncusu olan Şanlıurfaspor henüz galibiyet ve gol sevinci yaşamış değil. Pazar günü oynanacak karşılaşmada Zonguldak Kömürspor’da hedef mutlak 3 puan.

TAKIM GÖREVİNİ YAPTI SIRA FUTBOLCULARDA

Oynadığı iyi futbol ile taraftarın gönüllerinde taht kuran Zonguldak Kömürspor bu seneki hedefini Play-Off olarak belirledi. Zonguldak Kömürspor kulübü başkanı Süleyman Caner Şanlıurfa maçında tüm taraftarı stada davet etti. 2. Lige çıktığı sezonda stadyumu karnaval alanına çeviren Zonguldak taraftarının bu sezonda başarılı bir futbol ile üzerine düşeni yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim