Subatanspor Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, Pazar günü oynanacak olan Muslu Belediyespor maçı öncesinde teknik heyet ve oyunculara mangal partisi yaptı.

1.Amatör Kilimli grubunda lider Subatanspor, Pazar günü ligin son maçında Muslu Belediyespor'u konuk edecek. Subatanspor Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, Muslu Belediyespor maçı öncesinde, Subatanspor Kulüp binası önünde mangal partisi düzenledi.
Mangal partisine, Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, As Başkan Levent Yaman, antrenör Ahmet Terzi, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Subatanspor Kulüp binası önünde yapılan mangal partisinde futbolcular, "Şampiyon Subatan" tezahüratlarında bulunarak, Başkan Özdemir'e galibiyet sözü verdi.

Subatanspor Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, "Hafta sonu keyifli ve güzel bir maç bizi bekliyor. Öncelikle buradan her iki takıma da başarılar diliyorum. İnşallah her iki takımda fair play içerisinde bir maç çıkarır. Pazar günü oynanacak olan Muslu Belediyespor maçına herkesi davet ediyorum." dedi.


Editör: TE Bilisim