Çaydamarspor Kulüp Başkanı Osman Aydın Yeşiltepespor ile oynayacakları play-off final maçına 1 saat kala 15 futbolcuyu kadro dışı bıraktı, itiraz eden Muttalip hocayı da kovdu. Maçı Yeşiltepespor 6-0 kazandı, şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye çıktı.

İkinci Amatör Küme Merkez A grubu ikincisi Yeşiltepespor ile Merkez B grubu ikincisi Çaydamarspor, 1. Amatör Küme'ye yükselme play-off ikinci maçında karşılaştılar. İlk play-off maçını Çaydamarspor 3-2 kazanarak büyük avantaj yakalamıştı.

İKİNCİ MAÇ ÖNCESİNDE ÇAYDAMAR'DA ŞOK GELİŞME


Fener Sahası'nda dün oynanması gereken Çaydamarspor-Yeşiltepespor play-off ikinci maç öncesinde Kulüp Başkanı Osman Aydın, maçtan 2 saat önce soyunma odasına gelen futbolcuları soyunma odasına almadı. Bütün bir sezon boyunca verdikleri mücadelenin ardından alın  teri ile play-off mücadelesine kalan futbolcuları kadro dışı bıraktığı ifade edilen Başkan Osman Aydın, Müttalip hocanın ve futbolcuların itirazının ardından Müttalip hocayı da dinlemediği öğrenildi. Takıma bu başarıyı getiren yaklaşık 15 futbolcu kendilerinin neden kadro dışı bırakıldıklarının  açıklanmaması nedeniyle Başkan Osman Aydın'a büyük tepki gösterdiler. Bunun üzerine Muhittin hoca de tepki koyarak futbolculardan yana tavır sergiledi. Kulüp Başkanı Osman Aydın sahaya genç takım futbolcuları ile çıktı.

 

Editör: TE Bilisim