1.Amatör Lig maçlarını 2. sırada tamamlayarak Play- Of grubuna yükselen Capeti Merkez Atölyesi Spor, Play-Of grubunda da finale yükselmiş ve diğer finalist KaradonSubatanSpor'u geçtiğimiz günlerde oynanan 2 maçta 2-0, 0-1 lik sonuçlarla şampiyon olmuştu.

1. Amatör Şampiyonluk Kupasını final maçı sonrasında düzenlenen törenle teslim alan Capeti Merkez Atölyesi Spor, önümüzde sezonda Süper Amatör Kümede mücadele etmeye hak kazandı.

Şampiyonluk Kupası ile Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Satılmış Uludağ'ı ziyaret eden Capeti Merkez Atölyesi Futbolcuları ve Yöneticileri, kendilerine her türlü desteği veren Uludağ ve Merkez Atölyesi çalışanlarına bu kupayı armağan etmekle gurur duyuyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezonda Süper Amatör Ligde de aynı başarıyı göstermektir" dediler.

GMİS Genel Sekreteri Uludağ ziyaretten oldukça duygulandığını söyleyerek; "Yıllarca futbol oynadığım, kaptanlığını ve yöneticiliğini yaptığım Capeti Merkez Atölyesi Spor 'un şampiyonluğu ile gurur duydum. Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hepsinin alından öpüyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Önümüzdeki sezonda da yükseldikleri Süper Amatör Liginde de aynı başarıyı bekliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim