Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, bir miktar paranın toplandığını söyleyerek, Pazartesi günü oyuncuların hesaplarına yatıracaklarını ve büyük ihtimalle oyuncuların kente döneceklerini açıkladı.

''Pazartesi oyuncuların hesabına paraları yatıracağız''

Zonguldak Kömürspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, ''Geçtiğimiz günlerde toplantı yapacaktık. Ama çoğunluk sağlayamadığımız için yapamadık. Arkadaşlarımızla görüştük. Hala da görüşüyoruz. Milletvekillerimizle de istişare halindeyiz. Bir miktar para toplantı. Pazartesi günü oyuncuların hesaplarına yatırılacak. Geri kalanı içinde çalışmalarımız sürecek. Gerisi onların insiyatifine bağlı. Pazartesi hepsi inşallah burada olacak''dedi.

''Forvet transferi için şartları zorlayacağız''

Maddi kriz nedeniyle sadece tek bir bölgeye transfer yapacaklarını ifade ede Demir, ''Şuanda maddi krziş var. Her takımda olduğu gibi bizde de sıkıntı var. Kaleci transferi yaptık. Ama sağ bek ve stoper mevkine transfer yapamayacağız. Paramız yok. Eğer para bulursak yaparız. Ama Forvet transferi için şartları zorlayacağız. Ne yapıp ne edip bir forvet alacağız. Bunun içinde elimizdeki şartların en iyisini almaya çalışıyoruz''diye konuştu.

Editör: TE Bilisim