TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan  Zonguldakspor, 16 Temmuz Pazartesi günü yeni sezonun ilk idmanını Kozlu Sahası'nda yapmıştı. Hafta boyunca Karaelmas Kemal Köksal Stadı ve Elvanpazarcık Kent Ormanı'nda da idman yapan Zonguldakspor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı.

Pazar günü sabah idmanının ardından Teknik Direktör Cahit Terzi futbolculara ikişer gün izin verdi. Kırmızı-lacivertli ekip 25 Temmuz tarihinde Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.Kızılcahamam'da 12 günlük kamp yapacak olan Zonguldakspor Kızılcahamam Çam Otel'de kamp yapan takımlarla 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.  Zonguldakspor Kızılcahamam kampının ardından ise 8 Ağustos tarihinde Bolu'da kamp çalışması yapacak. Bolu'da daha çok teknik taktik ve hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Elmas, Bolu'da toplam 4 hazırlık maçı planlıyor.

Teknik Direktör Cahit Terzi Kızılcahamam ve Bolu kamplarında takımın eksiklerini gidererek 1-2 Eylül tarihinde başlayacak olan lig öncesinde lige hazır girmeyi planlıyor.

 

Editör: TE Bilisim