Zonguldaksporlu Okan Eken  yönetimle sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bursa Kestel Belediyespor’dan Zonguldakspor’a transfer olarak 6 yıl boyunca başarılı performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Okan Eken attığı ve attırdığı gollerle Zonguldakspor’un yaşadığı 2 şampiyonlukta büyük katkısı oldu.

Zonguldakspor kariyerini sonlandıran Okan Eken geçtiğimiz sezondan kalan 238 bin lira tutarında alacağını bıraktı. Alacaklarına karşılık bonservisini alan Okan Eken futbol yaşamında yeni bir sayfa açıyor. Okan Eken’e 5 tane 2. Lig kulübü talip. Tarsus İdmanyurdu, Amed Stortif, Afjet Afyonspor, Bayburt Özel İdare ve Trabzon Hekimoğlu takımları Okan Eken’i kadrosuna dahil edebilmek için çaba gösteriyor.

Öztürk'ten teşekkür

Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyesi futbolcu Okan Eken'e böyle teşekkür etti: "Okan Eken kulüpten alması gereken 238 bin lirayı kulube bıraktı ve sözleşmesini karşılıklı feshettik. Böylelikle mali külfetten kurtulmuş olduk kendisine kulübümüze verdiği emekler nedeniyle teşekkür ediyor futbol hayatın da başarılar diliyoruz"

Editör: TE Bilisim