Macaristan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na Kdz. Ereğli Belediyesi’nin sponsorluğunda ilçede hazırlanan Paravolley Türkiye Milli Takımı oyuncuları, antrenmanlarını Gençlik Spor Merkezi’nde sürdürüyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Paravolley Türk Milli Takımı’nın antrenmanını ziyaret ederek sporculara moral verdi.

“AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ”

Paravolley Türk Milli Takımı Başantrenörü Yusuf Kenan Kök, Ereğli’deki kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirterek “Ereğli’ye daha önce gelmiştik ama bu kez daha da coşkuluyuz. Festivalde insanlar sokaktaydı, eğleniyordu, mutluydu. Biz de gösteri maçı yaptık. Bu da bizi çok olumlu etkiledi. Başkanımızın şahsında tüm ekibe ve Federasyon başkanımıza paravolleye verdikleri bu destekten dolayı tüm takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Başkan Halil Posbıyık da Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takıma başarı diledi. Posbıyık şunları söyledi:

“Kamp yeri olarak Kdz. Ereğli’yi seçmenizden dolayı çok memnunuz. Kdz. Ereğli halkını onurlandırdınız. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluluk duydum. Önümüzdeki günlerde Macaristan’da yapılacak Avrupa Şampiyonluğu’nun hayırlı olmasını diliyorum. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Ereğli halkının duaları hep arkanızda olacak. İnşallah Türkiye’ye başarıyla dönersiniz. Ereğli size uğurlu gelecektir.”

Paravolley Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere 13 Temmuz’da Macaristan’a hareket edecek.

Editör: TE Bilisim