Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı’nda saat 13.00’de Şanlıurfaspor’u konuk etti. Zonguldak Kömürspor, Hakan Çevik’in ve Tezcan Gökmen’in attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, karşılaşma ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

“GOL ATAMIYORUZ”

Şanlıurfaspor karşısında iyi mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Mustafa Dalcı, “Oyuncularımız inanılmaz bir özveri de bulundu. İyi işler yaptık. Sevindirici yanı da sonradan giren oyuncularımız çok katkıları oldu. Bu anlamda çok mutluyuz. Lig bizim için daha yeni başlıyor.” dedi. Dalcı ayrıca tüm maçlarda pozisyona girmelerine rağmen, gol atamadıklarını ancak şanssızlıklarını Şanlıurfaspor maçı ile kırdıklarını şeklinde ifade etti. 

“BU TAKIM BU LİGDE KALACAK”

Haftalar sonra gelen galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Dalcı, ‘’Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuncularımız inanılmaz bir özveri de bulundu. İyi işler yaptık. Sevindirici yanı da sonradan giren oyuncularımız çok katkıları oldu. Bu anlamda çok mutluyuz. Lig bizim için daha yeni başlıyor. Ben oyuncularıma şunu söylemiştim 4 maçlık bir periyotta en az minimum 8 ya da 10 puan bekliyorum. Gerçekleştirebilirsek ciddi bir şekilde rahat edeceğiz. Ama şunu bilelim bu takım bu ligde kalacak.İfadesine yer verdi.  

“POZİSYONA GİRİYORUZ”

Şanlıurfaspor maçı itibariyle gol yollarındaki şansızlığı kırdıklarını belirten Dalcı, “Gol yollarında sıkıntı var derken olaya şöyle bakmak lazım. Pozisyona girebiliyor musun, yoksa giremiyor musun? Biz pozisyona giriyoruz ama atamıyoruz. Dolayısıyla güzel sonuçlandıramıyorduk. Bugün çok şükür oyuncularım üstlerinde olan bu baskıları da kırdılar. Belli bir özgüven geldiğini düşünüyorum. Şimdi ayaklarımızın yere basması lazım. Önümüzde 4 gün sonra Uşakspor maçı var. Uşak’a puan ya da puanlar için gidiyoruz. Bütün derdimiz her geçen hafta hanemize puan koymak istiyoruz. Oyuncularıma da bugün gösterdikleri performanstan dolayı hepsini yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim