Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yöneticilerin büyük bir çapa göstererek futbolculara kaynak yarattığını söyleyerek, toplanan parayla içinde bulundukları krizi aştıklarını söyledi. Başkan Caner ayrıca, transferler için şuan para olmadığını ancak bekledikleri paraların geldiği takdirde transfer sezonu bitmeden oyuncu almak istediklerini ifade etti.

''Yönetici arkadaşlarımız futbolcular için ellerinden geleni yaptı''

Yöneticilerin oyuncular için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, ''Yönetimle toplandık. İçinde bulunduğumuz durumu konuştuk. Cumartesi günü yönetici arkadaşlarımızla dolaştık. Ellerinden ne geliyorsa yardımda bulundular. Bulunmaya devam ediyorlar. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz. Oradan toplandığımız bir miktar parayla birlikte sıkıntılı dönemi aşacağız. Özellikle de As Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu sıkıntılı dönemde büyük destek verdi''diye konuştu.

''Futbolcu alacak paramız yok''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, futbolcu almak için para olmadığını belirterek, ''Yaptığımız girişimlerden gelen para olursa transfer yapabiliriz. Şuanda içerdeki çocuklarımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Futbolcu almak için bir kaynağımız yok. Ama bir seferberlik yapabiliriz. Seferberliği taraftarımız başlatabilir. Eksik olan bölgelere futbolcu alabilmek adına seferberlik yapabilirsek futbolcu alabiliriz. Elimizde imkan olsa eksik olan bölgelere hemen transfer yapacağız. Ama herşey nakit. Bütün amacımız Zonguldak Kömürspor'u ayakta tutabilmek adına.''

''Spor Toto'dan destek konusunda cevap bekliyoruz''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Spor Toto'dan destek konusun da cevap  beklediklerini söyleyerek, ''Çocuklar kendi aralarınd bir bildiri yayınladılar. Alacakalarından maddi sıkıntı içerisinde olduklarından Zonguldak'a dönmemek gibi irade açıklamasında bulundular. Bunun üzerine Sayın Valimiz'le görüşmeler yaptık. Valimiz olumlu açıklamalarda bulundu. Sonra Sayın Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar'la görüştük. Hamdi Uçar'la son yaptığımız görüşmede Spor Toto Teşkilat Başkanımızdan destek istedik. Onlarda bugün için bizlere söz verdiler. Oradan da olumlu birşey alırsak Zonguldak Kömürspor'a yardım kapısı açılmış olur''dedi.

''İkinci yarıda maçlar Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda''

İkinci yarıda maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanacağını ifade eden Başkan Caner, ''Saha zemini ara pansumanla olacak gibi değil. Devrek var dediler ama şuanda da orada Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımımız var. Orasının sahası da şuan iyi değil. Bizim oynadığımızda daha iyiydi. Mecburen şuan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda devam edeceğiz''diye konuştu.

''Fener'de ki kulüp binası hala bitmedi''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Fener'de ki kulüp binasının hala bitmediğini söyleyerek, ''Fener'de ki mevcut tesis hala bitmedi. Destek göremediğimiz için hala Dsi'deyiz. Başka çaremiz yok. Antrenman sahamız yok tesisimiz yok ayakta kalmaya çalışıyoruz. Elimizde imkan olsa başka şartlarda olurduk. Ama burası malesef böyle bir durumda. Herkes kulaklarını tıkıyor. Keşke herkes elini taşın altına koysa şuan belki bu durumda olmazdık''dedi.

Editör: TE Bilisim