TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u konuk etti. Bu maç öncesinde teknik heyet ve yönetimden izin alarak takımdan ayrılan 7 futbolcudan yoksun sahaya çıkan Zonguldakspor’da, Teknik Direktör Cahit Terzi genç bir kadro ile sahaya çıktı.

Kırmızı-lacivertli ekip, rakibine ilk yarıda oynadığı maçta 3-0 yenilmişti. Geçtiğimiz hafta da deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’na 4-0 mağlup olan Zonguldakspor, sahaya hem rövanşı almak, hem de Tarsus yenilgisini unutturmak için çıktı. Maç, her iki takımında kontrollü oyunu ile başladı.

39’uncu dakikada sahneye çıkan Onur Uslucan,Zonguldakspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gole Kırklarelispor, 42’nci dakikada İlter ile yanıt verdi. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda sahneye Zonguldakspor’da genç golcü Tezcan Gökmen ve çıktı 51 ve 68’inci dakikalarda attığı gollerle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Kırklarelispor’un ikinci golünü ise, 62’nci dakikada Caner Koca attı.

Zonguldakspor, bu galibiyetle 42 puanla 8’inci sıraya yükselirken, özellikle gençlerin ortaya koyduğu futbol ve alınan galibiyet taraftarı memnun etti.

Editör: TE Bilisim