Zonguldakspor deplasmanda 4-0 yenildiği Altay'ı Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda konuk edecek. Kırmızı-lacivertli ekip tüm hazırlıklarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarının ilk karşılaşmasında sahasında Altay'ı konuk edecek. Sezonun ilk maçında 4-0 yenildiği rakibi karşısında rövanş için sahaya çıkacak olan Zonguldakspor devre arası kampını kendi tesislerinin yanı sıra Antalya'da tamamlamıştı. Pazartesi gününden itibaren Fener sentetik saha ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanlarla Altay'a hazırlanan kırmızı-lacivertli ekipte moraller yerinde.

Zonguldakspor tüm hazırlıklarını tamamlayıp kulüp binasında kampa girerken, futbolcularını bu zorlu maça motive eden Teknik Direktör Şenol Demir Altay karşısında sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Pazar günü 13.30'da oynanacak karşılaşma öncesinde Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken'in yerine henüz bir forvet oyuncu alınamadı. İlk yarıda Okan Eken'in gölgesinde kalan Ertan Koç'un hem kampta hem idmanlarda performansının iyi olması ile umutları artırıyor.

Zonguldaksporlu taraftarlar Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı doldurarak her maçta olduğu gibi takımına Altay karşısında da destek verecek. Takımın aldığı sonuçlarda etkili olan Zonguldakspor taraftarı 90 dakika boyunca susmadan rakibi baskı altına alacak. 2.Lig beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Altay ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topladığı 32 puanla 2.sırada bulunuyor. Altay rakip kaleleri 31 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü. Zonguldakspor ise 17 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi alarak topladığı 23 puanla 10.sırada bulunuyor. Kırmızı-lacivertli ekip attığı 15 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü.

Editör: TE Bilisim