Sakarya karşısında iyi futbol oynayıp bol gol pozisyonuna girmesine rağmen deplasmandan puansız dönen kırmızı-lacivertli futbolcular 1 günlük iznin ardından kulüp binasında toplandı.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel nezaretinde haftanın ilk idmanı için tüm futbolcular Fener Sahası'nda bir araya geldi. Akyel, futbolcuları bir araya toplayarak idman öncesinde yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma yaparak Sakaryaspor maçı analizini yaptı.

İdmana sakatlığı nedeniyle Şevket Güngör ve memleketinden geç dönen Uğur Durmuş idmanın ilk bölümünde yer almadı. Teknik Direktör Fatih Akyel yıllardır görülmemiş bir olaya imza atarak Sakarya maçında yaptığı konuşmanın ardından Sakaryaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan tüm futbolcuları bir kenara ayırdı. Bu futbolcuları kondisyoner Barış Şeref ile birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gönderen Akyel, yedek soyunan ve oyuna sonradan giren oyuncularla birlikte idmana Fener Sahası'nda devam etti. 

Sakarya 11'nden kaleci Sinan, Fener'de çalışırken, idmana katılmayan Şevket ve Uğur'un dışanda Kamil İçer, Okan Duran, Onur Eriş, Hüseyin Yılmaz, Hasan Küçcük, Kamil Cingirt,  Furkan Demir ve Raşit Sevindir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda düz koşu yaptı. 

Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Sakaryaspor ve hafta sonu oynanacak Silivrispor maçını Elmas Televizyonuna değerlendirdi.

Editör: TE Bilisim