Zonguldakspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını bugün karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı.

 

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda play-off mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşılaşacak. Pazar günü 14.30'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştiren kırmızı-lacivertli ekip yapılan teknik taktik çalışmayla idmanı tamamladı. Yarın sabah Bandırma'ya hareket edecek olan Zonguldakspor 2-0'lık Silivrispor galibiyetinin vermiş olduğu moralle deplasmandan puan hedefliyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Zonguldakspor bugüne kadar oynadığı 24 karşılaşmada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgi alırken rakip kaleleri 19 kez havalandırdı, kalesinde ise 25 gol görerek 28 puanla 12.sırada bulunuyor.

Rakip Bandırmaspor ise oynadığı 24 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi alarak rakip kaleleri 34 kez havalandırdı, kalesinde ise 27 gol gördü. Bandırma topladığı 39 puanla 7.sırada bulunuyor:

Öte yandan Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi 11'inci sınıf öğrencileri Rüveyda Dönmez ve Gizem Özmen, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kapsamında Zonguldaksporlu teknik heyet ve futbolcularla iletişime geçerek proje konusunda destek istedi. Zonguldakspor yardımcı antrenörü Recep Yazıcı yönetiminde futbolculara İstiklal Marşı'nın bir kıtasını okuttu. Ardından Teknik heyet ve oyuncular Türk bayrağı açtı. 

Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz Elmas Televizyonuna yaptığı açıklamasında Bandırma'ya puan için gideceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim