TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cahit Terzi eleştirilere yanıt vererek "Futbolcular daha 5 kuruş alamadı. İlk önce şehir üzerine düşeni yapsın" dedi.

 

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor 1-0'lık Pendikspor galibiyetinin ardından Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarına bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başladı. Kırmızı-lacivertli ekip haftanın ilk idmanında fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi Cumartesi günü oynanan ve 1-0 kazanılan Pendikspor maçında ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarı psikolojik olarak geri yaslandıklarını söyledi. Terzi eleştiri yapanlara seslenerek "Bu takımın lisansları son anda yetiştirildi. Futbolcular ve teknik heyet henüz daha 5 kuruş para almadı. İlk önce şehir kendi görevini yerine getirsin" dedi.

Takımın önemli isimlerinin sakatlık nedeniyle kamp dönemini iyi değerlendiremediğini belirten Terzi "Kampta Okan Eken sakattı.  10-15 günlük antrenmanlarla oynuyorlar. Mert'te sakattı o da doğru düzgün çalışamadı. 3-4 tane oyuncumuzun kampta çalışma sürelerinin sıkıntı olduğu için sıkıntı çekiyoruz. Şuan lokomotifi olan çocuklar kampı iyi geçirmedi" dedi.

Futbolcuların ve teknik heyetin henüz para alamadığını belirten Terzi "Eleştiri yapanlara sesleniyorum. Bu takım Cuma günü son saniye de  lisansları yatırdı. Son saniyelerde lisansları buldu. Bence bu takımı kimse eleştirmesin. Bu çocuklar daha beş kuruş almadı. Herkes elini cebine atsın bu çocuklara destek versin. Ne oyuncular ne teknik heyet daha beş kuruş  almadı. İlk önce şehir görevini yerine getirsin. Biz gerekeni yaparız" dedi.

Editör: TE Bilisim