Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi 2018-2019 futbol sezonu açılış törenini gerçekleştirdi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve Site Kapalı Spor Salonunda 18.30'da gerçekleştirilen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Üyeleri Özgür Aygün, Özgür Uçak, Zonguldak Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, hakem ve gözlemciler katıldı.

Açılış konuşmasını Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya yaptı.

Ardından İl hakem Kurulu Başkanı Evren Atış davetlilere ve hakemlere seslendi.

 Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Genel Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekil Hakan Yüksel birer konuşma yaptı.

Geleneksel hale getirilen ve duayen isimlerin konuşma bölümünde ise eski hakem ve gözlemci olan ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği kurucusu Cevat Özer bir konuşma yaptı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri DerneğiGenel Başkanı Abdurrahman Arıcı'ya madenci heykeli ve Devrek bastonu hediye etti.

 

 

Editör: TE Bilisim