Zonguldak Kömürspor Kulüp Bakanı Süleyman Caner, Sancaktepe karşısın aldıkları yenilginin kendilerini üzdüğünü söyleyerek, Çorum FK'yı yenerek kendilerine afettirecekleriniş söyledi.

Bakan Caner ayrıca Eren Enerji'nin futbol kulübü kurmasında hiç bir yanlış olmadığını ve Kömürspor'a en büyük desteği Eren Enerji'nin verdiğini söyledi.

''Telafi edecek güçteyiz''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sancaktepe maçını telafi edecek güçte olduklarını söyleyerek, “Gönül isterdik ki sahamızdan 3 puanla ayrılalım ve taraftarımızı memnun edelim ama olmadı. 3’te 3 yapamadık. Göreve geldiğim günden beri bu sıkıntı var. Hiçbir zaman 3’te 3 yapamadık. Üçüncü maçlarda ya berabere kalıyoruz ya da mağlup oluyoruz. Sağlık olsun. Tabi bizim için önemli olan futbolcularımızın sonraki hafta kazanabilme arzularının olması. Sonraki hafta telafi edebilirsek yolumuza devam ederiz. Bu hafta Serhat sakatlığı nedeniyle oynamadı. İnşallah bu haftaki maçta sağlığına kavuşur ve sahadaki yerini alır. Çorum maçından ümitliyiz.”

''Hakemler bizim maçlarda staj yapıyor''

Sancaktepe karşılaşmasında verdiği hatalı ve taraflı kararları ile dikkat çeken hakem triosunu eleştiren Başkan Caner, “Hakemlerden her zaman derdimiz var. Diyelim 30 maç oynuyorsak 2-3 tanesi iyi çıkıyor. Bizim mağduriyetimize yol açan hakemler için burası sanki staj yeri. Gördüğünüz gibi hakemin yönettiği maç ortada''dedi.

''Zonguldak protokolünü maçlara bekliyoruz''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak protokolünü maçlara davet ederek, ''Zonguldak’ın lobisinin olmaması nedeniyle bunlar bizim başımıza daha çok gelir. Zonguldak protokolünün gelmesini bekliyoruz. Taraftar bu soğukta bile nasıl yalnız bırakmadıysa protokolünde yalnız bırakmamasını temenni ediyordum ama olmadı. Umarım bundan sonraki müsabakalarda sayın vekillerimizde Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmadıklarını ortaya koyarlar''şeklinde konuştu.

''Eren Holding Kömürspor'a büyük destekler verdi''

Eren Enerjinin Zonguldak Kömürspor'a verdiği desteklerin altını çizen Başkan Caner, ''Eren Enerji ile bu konuda görüşmedim. ÇATES’in de ÇATES Işıkspor diye takımı var. Bu tür kurumların destekledikleri takımlar olabilir. Çalışanların kendi aralarında kurduğu ve Eren Enerji de malzeme yardımı yapmış olabilir. Bunu fazla büyütmemek gerek. Zonguldak Kömürspor Bölgesel Amatör Lig’den buralara kadar gelebildiyse eğer bunda Emir ve Ahmet Eren’in büyük katkısı vardır. Zonguldakspor’a en büyük desteği onlar verdiler. Bize verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Zonguldak Kömürspor’a önümüzdeki sezon sponsor olurlar ve Zonguldak Kömürspor daha iyi yerlere gelir.” dedi.

Editör: TE Bilisim