Zonguldakspor'da olağanüstü kongrenin ardından ilk resmi imzayı Teknik Direktör Cahit Terzi'nin yanı sıra yardımcıları Mustafa Göktaş ve Taylan Varol attı. Terzi imzanın ardından ilk etapta iç transfere ağırlık veriyor.


Teknik Direktör Cahit Terzi 5 yıl önce Bursa Kestel Belediyespor'dan keşfettiği eski öğrencileri Okan Eken ve Onur Eriş'i kadroda görmek istiyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken ve 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen 300 bin liraya serbest kalma maddesi bulunan Onur Eriş ile yeni zaferler yakalamak isteyen Terzi yönetimle bir araya gelerek transferleri görüştü.


Özellikle 1. Lig ekiplerinin yanı sıra bir çok 2. Lig takımlarından transfer teklifleri alan Okan Eken ve Onur Eriş yarın öğle saatlerinde (Çarşamba) Zonguldak'a gelecek.

Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir iki futbolcu ile Çarşamba günü özel görüşme yaparak ikilinin transferini bitirerek imzayı attırmayı planlıyor.

Zonguldakspor'a devre arasında 500 bin lira bonservis ücreti kazandırarak Keçiörengücü'ne transfer olan Okan Eken'in Keçiörengücü'nden 250 liraya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Okan Eken "Transfer teklifleri alıyorum. Zonguldakspor benim için çok özel bir kulüp. Bu nedenle kesinlikle Zonguldakspor ile görüşmeden hiçbir takıma söz vermedim. Önceliğim Zonguldakspor. Hakan abiyle yarın görüşeceğiz. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

 

Editör: TE Bilisim