TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Silivrispor maçının provasını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptı. 13.00'da başlayan idmana ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip 5'e 2 top oynadıktan sonra tam sahada çift kale maç yaparak Silivrispor maçının provasını yaptı. Futbolcuların çift kale maçta istekli oldukları gözlendi. 

Zorlu Silivrispor maçı öncesinde Elmas Televizyonu Zonguldakspor'un Silivrispor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanı canlı olarak izleyenlerine aktardı. Atilla Öksüz'ün hazırlayıp sunduğu programda Ender Yüksel ve Resul Kumaş yorumları ile yer alırken, tribün liderleri, kulüp başkanı Süleyman Caner de katılarak açıklamalarda bulundular. 

Zonguldakspor'un idmanını ziyaret ederek futbolculara tatlı ve çiçek ikramında bulunan Bahçelievler İlkokulu öğrencileri de canlı yayına katılarak Atilla Öksüz'ün sorularını yanıtladılar, Zonguldakspor'a destek verdiklerini açıkladılar. 

Öte yandan Teknik Direktör Fatih Akyel ve takım kaptanı Mert Caymaz'ın yanı sıra kanat oyuncusu Uğur Durmuş da idman sonrasında Elmas TV'nin canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundular.

Editör: TE Bilisim