Zonguldakspor Antalya’da gerçekleştirdiği kampta Cumartesi günü TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Sarıyer ile karşılaşacak. Zonguldakspor güçlü rakibi karşısında eksiklerini görme imkanı bulacak. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer ile oynayacağı maçta Teknik Direktör Cahit Terzi hafif sakatlığı bulunan bazı futbolcuların dışında tüm mevkilerdeki futbolcularını bu maçta dönüşümlü olarak oynatacak.

Zonguldakspor’un Bayrampaşaspor’ dan transfer ettiği sol bek Mehmet Öztonga’nın yanı sıra Yeni Orduspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Mustafa’nın da Sarıyer karşısında oynamaları bekleniyor. Yeni transferler de yeni takımları Zonguldakspor ile ilk maçlarına çıkacak. Uyum sorunlarını bu tür hazırlık maçlarında atlatacak olan Mustafa ve Mehmet’in idmanlardaki  performansları ise teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Zonguldakspor, Sarıyer ile Cumartesi günü oynadıktan sonra iki hazırlık karşılaşması daha oynayacak. 8 Ocak ve 10 Ocak tarihlerinde oynanacak maçlardan birisi 8 Ocak’ta Utaş Uşak ile olacak.

Editör: TE Bilisim