TFF 2'nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldaspor 1-1'lik Tuzlaspor maçının ardından Perşembe günü İzmir'de Ziraat Türkiye Kupası maçında Menemen Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başladı. Kırmızı-lacivertli ekip 13.30'da Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde yaklaşık 1, saat 15 dakika süren bir idman gerçekleştirdi. İdmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldaksporlu futbolcuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

Zonguldakspor'da Tuzlaspor maçında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle Kemal Cirginit ve Okan Duran'ın yanı sıra hem sakatlığı bulunan hem de kart cezalısı olan Kaleci Sinan Ören Menemen Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Cahit Terzi, antrenmanda Kemal Cingirt ve Tahir Baboğlu ile özel konuşma yaptı. Terzi, Tuzla maçında kırmızı kart gören Cingirt'e biraz daha dikkatli olması söyledi. Terzi, formsuz olan golcü Tahir Babaoğlu'na ise artık kendisine gelmesi konusunda uyarıda bulunurken, artık gollerine başlaması gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim