Zonguldakspor’da moraller yerinde. Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kümede kalma mücadelesi veren Bandırmaspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacak olan kırmızı-lacivertli temsilcimiz bu maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Son iki maçında iyi futbol ve iyi mücadele ortaya koymasına rağmen 2 beraberlik aldı, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi idman öncesinde takımı iki gruba bölerek Fener Sahası ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda idman yaptırdı. Pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçı öncesinde sahanın bozulmaması için takımın büyük bölümünü yardımcı antrenörlerle birlikte Fener Sahası’nda gönderen Teknik Direktör Cahit Terzi, kendisi de hafif sakatlığı bulunan ve suni çimde sakatlanma riski bulunan futbolcularla birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda idman yaptı.

Suni çimin sert zemin olması nedeniyle sakatlanma riski bulunan futbolcularla birlikte yaklaşık 1 saat idman yapan Terzi, Okan Eken, Turan Yılmaz, Kamil İçer, İsmail İn, Emre Kara, Mustafa Öztürk olmak üzere 6 futbolcu ile çalıştı.

Yardımcı antrenörler Barış Şeref, Mustafa Göktaş ve Taylan Varol ise takımın diğer kısmı ile Fener Sahası’nda yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bir çalışma yaparak günü tamamladılar.

Zonguldakpor Teknik Direktörü Cahit Terzi çalışmalar hakkında Elmas Televizyonuna değerlendirme yaparak transferin son gününde 2 transfer yapabileceklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim