Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor ligde üstü üste aldığı iki galibiyetin vermiş olduğu moraller hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bartınspor maçı hazırlılarını sürdürüyor. 
Eflatun-beyazlılar deplasmanda Karasuspor'un ardından sahasında da son olarak Çilimli Belediyespor'u yenerek topladığı 6 puanla zirveye tekrar ortak oldu.
Ereğli Belediyespor sezona çok iyi başlangıç yapan, ancak son haftalarda aldığı istikrarsız sonuçlarla düşüşe geçen Bartınspor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda başlayan eflatunlarda futbolcuların morali yerinde. Bartın'dan çekinmeyen Ereğli Belediyespor yine de sahaya temkinli çıkıp alacağı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ereğli ile lider Hendek arasında 4 puan bulunuyor.

Ereğli Belediyespor'da alt yapıdan 3 oyuncu A takıma alındı. Konu hakkında kulüpten yapılan açıklama şöyle: "A Takımımız bugün Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Alt Yapı takımımızla 90 dakika süren çift kala maç yaptı. Antrenörümüz Ufuk İskender, çift kalede ortaya koydukları performanstan dolayı Alt Yapı takımımız  sol kanat oyuncusu Abidin Uslu, orta saha ve santrafor Berkan Bektaş ve orta saha  Emircan Arslan'ı,  A Takım kadrosuna dahil etti. Oyuncularımız yarından itibaren A Takımla idmanlara çıkacak" denildi.

Editör: TE Bilisim