Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Cem Papila, Nisan ayı içinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Papila, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ve yönetimi, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve kurul üyelerinin yanı sıra klasman ve il hakemlerini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Cem Papila, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Güzel bir seçim olmasını dilediğini belirten Papila, ''Hak edenin kazanacağı, tartışma ve kaosun biteceği bir seçim olacağını düşünüyorum. Yetiştiğim ili ziyaret etmek benim için ayrı bir heyecan. Umarım Zonguldak'ın da desteğini seçimlerde alacağız. Yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen Ümit Kaya ve yönetimini kutluyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Kaya ve yönetimi Zonguldak hakemliğini üst düzeye çıkarabilmek için ellerinden geleni yapacaklar, bu anlamda bize de bir görev düşüyorsa yerine getireceğiz. Zonguldak hakemliğinin bir yerlere gelebilmesi için çok sağlıklı ve herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı bir il yakalaması gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ise yaptığı konuşmasında Papila'ya başarı diledi.

Editör: TE Bilisim