TRT Spor’da Stadyum programında yorumculuk yapan Zonguldaklı eski futbolcu Tümer Metin’in, TRT Spor’da yayınlanan Zonguldakspor – Manisa F.K maçının ardından futbolcuların paralarını alamadığı gerekçesiyle yaptığı protestoyu  canlı yayında yorumlayarak, “O şehri alacam ben.. Biraz sabır” demişti. Tümer Metin’in bu sözleri Zonguldak’ta büyük tepkiye neden oldu. Klüp Başkanı Süleyman Caner, Tümer’in bu açıklaması cevap olarak “buyursun gelsin alsın” diyerek cevap verdi. Zonguldaklı olan ve Zonguldakspor’da yetişen Tümer Metin Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını giymişti. Bugüne dek Zonguldakspor’a maddi hiçbir katkısı olmayan Metin’in en son hangi maça geldiği bile bilinmiyor. Bir diğer Zonguldaklı isim Ertuğrul Sağlam başta şampiyonluk maçı olmak üzere bir çok maçı tribünde takip ederek takıma destek verirken, Tümer Metin’in henüz bir desteği görülmedi. Bugüne dek Zonguldakspor’un yanında olmayan Tümer Metin’in canlı yayında Zonguldakspor üzerinden şov yapması taraftarın tepkisine neden oldu. 
“SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI”
Elmas TV’nin ulaştığı Tümer Metin canlı yayında söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Canlı yayında şovunu yapan ve şimdi geri adım atan Tümer Metin, şehirdeki dinamikleri bir araya getirmek istediğini söyledi.
“TARAFTAR TEPKİLİ”
Özellikle Zonguldaspor’lu taraftarlar tarafından büyük tepki gösterilen Tümer Metin’e  “Sen ne zamandan beri Zonguldakspor’u düşünmeye başladın.. Kulübe bir lira yardımın mı oldu, bu kulübün en zor günlerinde neredeydin” şeklinde eleştiriler yönetiliyor.

Editör: TE Bilisim