Fenerbahçe Spor Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Batı Karadeniz turunda Zonguldak Alaborina Restorant'ta düzenlenen yemekte dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen yemeğe, Fenerbahçe Spor Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Ademir, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila ve dernek üyeleri katıldı.

Fenerbahçe spor kulüp başkanı Aziz Yıldırım bir konuşma yaparak; "İmkanlarınızın elverdiğince Fenerbahçe Derneğine üye olmalarını rica ediyorum. Burası emeğin başkentidir. Kömürün çıkarmakta geride kaldığı pahalı olduğu ve ithal kömürün alındığı şeklinde bilgiler aldım. Bu da bizi üzmüştür. İnşallah ilerki yıllarda bu hatadan dönülmüş olunur. Sporda da Zonguldak çok önemlidir. Zonguldakspor'a başarılar diliyorum. inşallah eski gücüne kavuşur." dedi.

Ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, tarafından Yıldırım'a ağlayan madenci tablosu hediye edildi. GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci'de baret ve madenci heykeli hediye etti. Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından Aziz Yıldırım'a üzerinde isminin yazıldığı Zonguldakspor forması hediye edildi.

 

Editör: TE Bilisim