Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümenin ilk yarısını lider tamamlayan Zonguldak Ereğlispor oyuncuları ile toplantı yaparak şampiyonluk yolunda alınması gereken önlemleri masaya yatırdı.

Zonguldak Ereğlispor Kulüp Başkanı Uğur Kocaman, Takımın Antrenörü Temel Aydoğdu ve Yardımcı Antrenörü Irak uyruklu Muhand Abd Alhadi ve oyuncular toplantıda ligin değerlendirmesini yaparak transfer yapılacak olan bölgeleri belirlediler.

Takım içi disiplin, saygı ve sevgi çerçevesinde ligin tamamlanması alınan kararlar içerinde ilk sırada yer aldı.  Ayrıca kulüp Yönetimi tarafından Antrenör ve oyunculara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hakemlere saygıda kusur edilmemesi şart koşuldu. Toplantıda konuşan Zonguldak Ereğlispor Başkanı Uğur Kocaman ‘bizler alacağımız kararları ‘ben yaptım oldu' zihniyeti ile almayız. Eğer biz Z.E.S olarak kocaman bir aileyiz diyorsak kararları aile bireylerimiz olan yöneticilerimiz, hocalarımız ve en önemlisi oyuncularımız ile beraber alırız. Takıma 1 defans, 1 forvet ve 1 orta saha kazandıracağız. Bu yönde çalışmalarımızı neredeyse tamamladık. Allahın izni ile Z.E.S bu sene şampiyon olacak. Bu uğurda elimizden geleni yapıp takdiri Allah'a bırakacağız' dedi.

Editör: TE Bilisim