Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen sezon Ispartaspor’da forma giyen Emrah Ergür (34) ile sözleşme imzalandı.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Emrah’ın 17 yıl önce ilçeden ayrılarak başka takımlarda forma giydiğini hatırlattı.

Yazıcıoğlu, önceki dönemlerde hatalar yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“İnşallah bu sene yeni yönetimle, yeni heyecanla geçmiş yıllarda yapılan hataları en aza indirerek, ekip ruhuyla, arkadaş grubu olarak Karadeniz Ereğli Belediyespor’u yeniden ayağa kaldırmanın gayreti içerisindeyiz. Mazeretimiz yok, çok çalışacağız, çok iyi mücadele edeceğiz. Bu yıl en büyük özelliğimiz, saha içinde ve saha dışında karakterini ortaya koyabilecek sporcu kardeşlerimiz ile mücadele etmek olacak. Futbol iyi futbolcularla oynanıyor ama şampiyonluk karakterli oyuncularla geliyor. Emrah kardeşimiz de karakterli oyunculardan bir tanesi. Camiamız için, Ereğli için, kendisi için, bizler için hayırlı olsun. Güzel bir sezon geçirmesini diliyorum.”

Tecrübeli futbolcu Emrah da, 17 yıl aradan sonra Ereğli’ye dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifüade ederek, “Yuvaya dönmemi sağlayan ve Ereğli Belediyespor’a layık gören başta sayın başkanım olmak üzere, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İmzaların atılmasının ardından bazı kulüp yöneticileri ve teknik heyet ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

Editör: TE Bilisim