Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün’ü makamlarında ziyaret ederek yerel seçimlerde elde ettikleri başarı ve göreve seçilmelerinden ötürü kutlayan ZTSO heyeti ZTSO tarafından yakın gelecekte uygulanmaya çalışılan projelerle ilgili işbirliği ve dayanışmanın süreceğini ifade etti.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ziyaretlerinde oda olarak yürütülen çalışmalar ile projelerin gerçekleşme sürecinde yerel yönetimlerinin katkılarının önemine değinerek “ Belediye Başkanlarımızın görev yaptıkları sürece en büyük hedefleri bölgelerinin ekonomik olarak kendilerine yetebilir konuma getirerek bu yolla işsizlik gibi en büyük sorunu gidermek. Bizim hedefimiz ile belediyelerin hedefleri pek çok noktada kesişiyor. Yeni iş sahalarının açılması, sektörel çeşitliliğin sağlanması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, üretim, pazar ve altyapı sorunlarının çözümlenmesi konuları belediyelerin ve bizlerin ortak beklenti ve hedefi. Bu nedenle ürettiğimiz ve uygulamaya çalıştığımız projelere belediyelerimizin dahil olması, desteklemesi, arsa üretmesi çok önemli . Geride bıraktığımız süreçte pek çok belediye başkanımız ile uyum içinde koordineli olarak çalıştık, dileğimiz ve beklentimiz bu uyumun devam etmesi . Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyoruz, işbirliğinin sürmesi her kurumunda ortak paydasıdır“ dedi.

Zonguldak TSO heyeti ayrıca ZTSO Üyeleri Beycuma Beldesinde Uğur Kundakçıoğlu, Kocaağalar Gıda ,Deniz Keskin ,Celal Öztürk , Erol Öztürk, Karaman Beldesinde ise Özkaraoğlu Nakliyat, Hacı Sarsık İnşaat firmalarını da ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

ZTSO Başkanı Metin Demir fuar ve mesleki gezilerin artarak devam edeceğini, bu konuda ZTSO tarafından sürekli bilgilendirme yapıldığını, iş geliştirme eğitimlerinin, projelendirme süreleri tamamlanan çalışmaların, başvuru şart ve koşullarının oda web sayfası ve sosyal medya aracılığı ile üyelere duyurulmaya devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim