Alaplı da adliye teşkilatından emekli olan ve Alaplı da serbest danışmalık hizmeti yapan İbrahim Toprak hafta sonu yapılacak olan CHP İlçe Başkanlığı seçimleri için adaylığını resmen açıkladı.

Neden aday olduğuyla ilgili açıklamalarda bulunan Toprak şunları söyledi; "Uzun yıllar Memuriyet görevim ardından emekliliğe ayrılarak üyesi olduğum CHP'nin 9 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Alaplı İlçe Başkanlığına Adaylığımı huzurlarınızda resmen açıklıyorum. Öncelikle mevcut İlçe Başkanının kişiliğine karşı duyduğum saygıyı belirterek neden CHP'nin İlçe Başkanlığına aday olma zorunluluğunu duyduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Çok eski tarihlere gitmeden önce belirtmek isterim ki, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan  genel seçimlerde  Partimiz Alaplı genelinde 8177 oy olmasına rağmen 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde 7861 oy alarak partimizin oy kaybetmesinden duyduğum sorumluluktan  dolayı aday oldum. Mevcut Başkanın göreve geldiğinde 500 olan üye sayımızın 400 lere düşmesinden dolayı aday oldum. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde  partimizin Zonguldak genelinde en az oy olan ilçe olmasından dolayı aday oldum.

Belediye Başkanı tarafından yapılan hizmetlerin  ilçe teşkilatı tarafından  toplantılar yapılarak anlatılamaması nedeni ile partimizde seçmen kaybına neden olunduğu, son genel seçimlerde bazı köylerimizden partimize bir tek oy çıkmaması nedeni ile  aday oldum. Partimize uzun yıllar hizmet eden  cefakar delegelerimizin  delegelikten ön yargılı olarak hareket edilip ,çıkarıldığını esefle karşıladığım için aday oldum.Partimize kazandırılan  resmi aracın amaç dışında kullanılmasından duyduğum rahatsızlıktan dolayı aday oldum. 23 köyden  1 delege, 14 köyden 2 delege, 2 köyden 3 delege çıkaracak kadar, 8 köyden ise hiçbir delege çıkaracak kadar oy alamadığımız için aday oldum."dedi.

YÖNETİMİMİZİN SEÇİLMESİ HALİNDE YAPACAĞIMIZ İŞLER

Toprak ayrıca; " Parti içerisinde yaşanan küskünlükleri bitirip partili  arkadaşlarımız ile el ele birlikte hareket ederek partimizi ilçe genelinde birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz.400 ile 500 arasında bulunan üye sayısını  3500'ze,  son genel seçimlerde alınan 7861  oy sayısını 15 bine çıkarmak için mücadele edeceğiz.Yine Sayın Belediye Başkanımız Nuri Tekin beyle, ahenk ve uyum içerisinde hareket ederek, Alaplı ilçesi ve Köylerinde bulunan Sorunları gidermek için elimden gelen tüm çabayı arkadaşlarımla birlikte göstermek için mücadele edeceğiz.

Yine üyelerimizle Alaplı ilçesinde ve köylerimizde sürekli olarak irtibat halinde olarak. Partimizde alınan kararların tümünden ve parti çalışmalarımızdan her üyemiz haberdar edilecektir.Üye arkadaşlarımızın ve partililerimizin sorunlarını birlikte ortaya koyup, bu sorunları birlikte ortadan kaldıracağız.Partide hiçbir zaman ben değil, bizler düşüncesiyle hareket ederek bütünlüğü sağlayacağız. Ne alabiliriz değil, ne verebiliriz felsefesiyle hareket ederek partimizi İlçemizde birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz."dedi.

KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARINI GENİŞLETECEĞİZ

Toprak sözlerine şöyle devam etti; "Yönetime gelmemiz halinde, CHP olarak neler yapacağımızı , nasıl bir yenilikler getireceğimizi 9 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Kongrede detaylı bir şekilde tüm ayrıntılarıyla Partililerimize anlatacağım, Parti seçmenlerimizin tarafıma sağlayacağı güvene layık olmaya çalışacağım. Partimize yeni bir ruh kazandıracağım, Bu vesileyle yapılacak olan Seçimin Partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; Hepinize saygılar sunarım."dedi.

 

Editör: TE Bilisim