Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetimi, İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Ragıp Bayraktar'ı parti binasında ziyaret etti.

Şirin ziyarete ilişkin şöyle dedi;

"Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak siyasi hayata katılan İYİ Parti'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Başkan Bayraktar ile daha önceden istişarelerde bulunduk. Sağ olsun derneğimizi bir kaç defa ziyaret etti. Ülkemizin sorunları çok. Çözüm noktasında siyasetin etkili olması tabii ki önemlidir. Önümüzdeki dönemlerde siyasette iyi bir yerde oldukları zaman inanıyorum ki engellilere yönelik yaptıkları çalışmalar ile bizi mutlu edeceklerini inanıyorum." dedi.

Bayraktar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

"Biz engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Onlarla ilgili sorunların giderilmesi için hem partimiz olarak hem de İl Başkanlığı olarak sıkıntıları biliyoruz. Bizlere görev verildiği taktirde onların sıkıntılarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözüm noktasında başarılı olacağımıza inanıyorum. Bunun sonu yok, mutlaka çok mücadele etmemiz lazım. Sorunlar çıktıkça, engeller çıktıkça hepsinin bir çözüm vardır ve elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Onlar bize sorunları iletecekler biz de gerekli tedbirleri alıp çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz."

Editör: TE Bilisim