Şanal'a mahalle ziyaretinde, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Zonguldak Milletvekilli Deniz Yavuzyılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

ARKADAŞLARIMIZA FİİLİ SALDIRILAR OLUYOR, HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM "

Toplantı açılış konuşmasını yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney son zamanlarda seçim çalışması yapan CHP ve İYİ Partiliere saldırılar olduğuna vurgu yaptı. Güney; "Zonguldak'a bir mühendis gerek. Meşrutiyet Mahallesine ve Anıl Sitesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Bizi olağan üstü karşıladılar. Biz nerde kalmıştıkla başlayacağız. 1 Nisan itibari ile ilk 6 ayda Zonguldak'ın çehresi değişecek. Bizim adayımızda tecrübe dersen var. Deneyim dersen var. Bizim adayımız şehri ve sorunları iyi biliyor. Atom karıncayı desteğinizle başkan yapacağız.  Çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın akşam yatağa aç girmemesi için başarmamız lazım. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sağduyulu bir partiyiz. 3 günden beri arkadaşlarımıza fiili saldırılar oluyor. Biz herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Gençlerimiz bu sekilde birbierleri ile sorun yaşamasın" dedi.

"MİLLET İTTİFAKI'NIN RUHU KUVAYİ MİLLİYE'DİR"

Kuvayi Milli'ye ruhuyla hareket ettiklerine vurgu yapan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay; İYİ Parti ve CHP sizin için yani milletimiz için İttifak yaptık. Bu ittifak milletimiz içindir. Şampiyonlar ligi gibi bir ekip var. Birileri bizi terör mensupları ile ilişkilendirmeye çalışıyor. Millet ittifakının birileri birşeylerle ilişkilendirecekse  Kuvayi Milli ruhuyla ilişkilendirsin. İlla iliskilendireceklerse Atatürkçü gençlikle ilişkilendirsin" dedi. 

"BUNLARA KIRMIZI KART GÖSTERME ZAMANI GELDİ"

Zonguldak'ı durumunu Sözcü gazetesinde çıkan bir bilmece haberi ile anlatan  CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; "Size 17 yıldır AKP Hükümetini anlatacağım. Ama bunu size bir bilmeceyle anlatacağım. Hava alanı var, uçağı yok. Denizi var, vapuru yok. Demiryolu var, treni yok. Bilin bakalım burası neresi ?  Burası Zonguldak. Bunu uzatmış arkadaşlar şimdi yine soruyorlar kömürü var işcisi var diye. Yine gelikte bir maden işcisi kardeşimizi kaybettik. İçimiz yandı. Zonguldak her geçen gün geri gidiyor. Göstermelik seçim çalışması yapıyorlar. TTK kuralarında kendi yakınlarını sokmaya çalıştılar. Ama oraya giderek kurada dikildik ve izin vermedik. Kura çekimini noter vekiline yaptırıyorlar ama bu kişi AKP belediye meclis üyesi adayı. Belediyeyi bilen bir başkan adayımız var. Sokak sokak Zonguldak'ın sorunlarını biliyor. Zonguldak'a bir ameliyat yapılacaksa sorunu bilen biri yapmalı. Bunu da bir mühendis başkan yapar.Bunlara kırmızı kart gösterme zamanı geldi" dedi.

"17 YILDIR ZONGULDAK'A NE HİZMET VERDİLER"

Ak Parti'nin Zonguldak'ı hizmet bakımından es geçtiğine vurgu yapan Şanal; "Böyle bir karşılama için teşekkür ederim. İYİ Parti ile yapılan ittifak sonrası Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak karşınıza geldim. Bu Ak Parti Hükümeti 17 yıldır Ülkeyi ve Zonguldak'ı ne hale getirdi gördünüz. Heryere yatırım yaptılar Zonguldak'ı pas geçtiler. Patatesin, salatanın kilo fiyatı nerelere geldi. Vatandaşın sokağa çıkacak parası yok. 17 yıldır Ülkenin ekonomisini bozdular. Aba altından sopa gösteriyorlar. Tünelleri durdurdular, Karayollarında yapılan çalışmaları durdurdular.Biz gelmezsek bunlar olur demek istiyorlar. Bunlara 31 Mart Yerel seçimlerde  ?ders vermek gerekiyor.  Zonguldak en iyi hizmetleri hak eden bir şehirdir. Biz insana hizmet için yola çıktık. Bütün politilarımızda insanı mutlu etmek var. Sizlerin yüzlerini güldüreceğiz. Bir çok projemiz var. Çok iyi bir Belediye Meclis üyesi aday listemiz var. Şampiyonlar Ligi diyebiliriz. Sizlere doğru hizmetler, hukukun üstünlügünü kabul etmiş hizmetler vereceğiz. Adalet ve hukukun üstünlüğünden ayrılmayacağız. Kimseyi ayrıştırıp, ötekileştirmeyeceğiz. 3 yıl belediye başkan yardımcılığı görevi yaptım. Çok şey ögrendim. Deneyim kazandım. Bize güç verin destek verin iyi seyler yapalım. Zonguldak'ta artan emeklilerimize tabiki hizmetin en iyisini vermek istiyoruz. Bakıma muhtaç insanlarımızın evinde bakımını sağlayarak, onları yaşama kazandıracağız. Artık kimse Zonguldak'ta evinde soğuktan üşümeyecek, kimse yatağa aç girmeyecek. Belediye Kültür Merkezimiz bir marka olmuştur. Belediye Kültür merkezine Konservatuar yapacağız. Cenezesii olan vatandaşlarımızın bütün işlemleri Zonguldak Belediyesi tarafından yapılacak. Cenazesi olan eve hemen bir psikolog, bir hemşire ve bir de din görevlisi göndereceğiz. Bu şehrin ölüsünede dirisinede sahip cıkacağız.  Kadın ve gençlerimiz ile yaratacağımız marka ile istihdam alanları açacağız. Onlara gelir kapısı açacağız. Kadınlarımız ve gençlerimizin artık bir meslek edindirme kursu olacak. Sokak hayvanlarımıza uluslararası kriterlere uygun bir yuva ve klinik yapacağız.Çocuklarımızın okullarının önü yıkık dökük. Okullarımızın önünü modern spor yapılacabilecek, çocuklarımızın nefes alabilceği yerler haline getireceğiz. Diğer adaylar su konusunda doğruyu anlatmıyorlar. İnsanları kandırıyorlar. Türkiye'nin en pahalı suyu Zonguldak'mış. Hadi Ankara, İstanbul'u görmüyorsunda peki   Kozlu'yuda mı görmüyorsun. Körmüsün be kardeşim. Kozlu'da  3.60 TL bizde 2.80TL yalan söylemeyin bari. Suya Zonguldak Belediyesi tarafından suya 5 yıl zam yapılmadı. Türkiye'nin neresinde bir ürüne 5 yıl zam yapılmadı ?
Katı atık vergisini düzenleyerek ve yeni su taşıma teknikleriyle su ücretlerini ucuzlatacağız. Su %25, Katı atık bedelleri %30 ucuzlayacak. Sayın Genel Başkanımızın  CHP'li belediyelerde en düşük maaş 2200 lira olsun söylemi ile biz yetinmeyip, Allah nasip ederse Nisan ayı itibariyle en düşük maaşı Zonguldak Belediyesi bünyesinde 2500 lira yapacağız. Bunu hemen hayata geçireceğiz. Tabii bunun yanında sosyal hatta yemek yol gibi başka bir takım artılarıda olacak. Yol için diğer adaylar hiç bir proje sunmuyor sadece konuşuyor. Diyelim doktorsunuz. Teşhisi koyuyorsunuz ama çözüm yok. Biz çözümle geliyoruz. Asfalt tesisi kuruyoruz ve 6 ay içerisinde asfalt ile ilgili bir sorun kalmayacak. Asfalt tesisinide şehir dışına yapacağız. Kimse merak etmesin Dere ıslağı ile ilgili devlet bize gelince kör sağır oluyor. Direneceğiz, onlar yapmazlarsa biz yapacağız. Görev sürecince bu dereler pırıl olacak. Zonguldak'ta bazı projeler Zonguldak'a maal olmuş projelerdir. Bazı adaylar projeler kendilerininmiş gibi emek hırsızlığı yapiyorlar. İsmail Eşref döneminde hazırlanan Lavuar Alanı projesini kendilerininmiş  gibi anlatmaları ayıptır. Hiç mi utanma yok bunlarda anlamıyorum ki... Bari bu projeyi anlatırken emegi geçenlere teşekkür edip hakkını verin. Kızlar plajinı 6 ay içerisinde kimseden yardım almadan Belediyenin kendi imkanlarıyla Zonguldak Belediye Tesisleri olarak burayı Zonguldak halkının hizmetine sunacağız. 40 yıldır ticaret yalıyorum. Mühendisim. Bu adaylar arasında ne esnaf olan var, ne mühendis olan var. Zonguldak'ın bütün alt yapısını biliyorum. Diğer adaylara belediyedeki müdürlükleri sorsan bilmezler. İşi ehline verin. Diğer adaylar Benim tecrübeme 5 yılda anca gelirler. Bu şehrin 5 yıl değil 5 gün bile kaybetmeye tahammülü yok"  dedi.
Sadece yöneticiler mesaj gönderebilir.

Editör: TE Bilisim