Saadet Partisi il başkanlığı binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına,Zonguldak Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar,Merkez İlçe başkanı Recep Horozoğlu, Zonguldak Merkez belediye başkan adayı Mehmet Yaman ve parti mensupları katıldı.                                      
Toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, Türkiye'nin tüm önemli bölgelerinde seçime giren tek parti olduklarını belirterek;"Saygıdeğer dava arkadaşlarım, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimler için Zonguldak Merkez belediye başkan adayını açıklamak, kamuoyuna ve basına tanıtmak amacıyla bugün bir araya geldik. İnşallah bütün beldelerimizde, 25 seçim bölgesinde seçime katılıyoruz. Türkiye'de en yaygın bütün bölgelerde seçime giden parti şu anda sadece Saadet Partisi'dir. Bu da teşkilatlarımızın seçime ne kadar hazır olduklarını, siyasete ne kadar damga vurduklarını gösteriyor. Bugüne kadar açıkladığımız arkadaşlarımız var,açıklamaya devam ettiğimiz arkadaşlarımız var. İnşallah en kaliteli, en güzel, bölgesini kucaklayacak arkadaşlarla milletimizin karşısına çıkmaya gayret ediyoruz. Zonguldak merkez için ttk Üzülmez bölgesinde maden mühendisi olarak çalışan Mehmet Yaman kardeşimiz,Saadet Partisi'nin görüşlerini temsil etmek üzere bu seçim döneminde sahalarda olacak.Bizim siyasi çalışmalarımızla, belediyecilik anlayışımızla fark oluşturduğumuz herkesce bilinen bir gerçek. İnşallah Mehmet başkanla birlikte Zonguldak'ı kucaklayacağız" şeklinde konuştu.                  

Saadet Partisi Zonguldak Merkez belediye başkan adayı Mehmet Yaman ise,halkın özlem duyduğu belediyecilik anlayışını geri getireceklerini  söyleyerek;"Çok uzun bir çalışma süreci geçirdik. Genel merkezimizin bize verdiği görev neticesinde en iyi adayı bulma gayesiyle bütün adaylarımızla görüştük. Görev en son bize verildi. Biz şuna inanıyoruz;milli görüşün göstereceği hangi aday olursa olsun,göreve geldiği zaman en iyi hizmetleri yapacaktır. İnşallah biz de Zonguldak'ta seçildiğimizde halkımızın özlediği belediyeciliği tekrardan yeri getireceğiz"ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilisim