Sosyal medya hesabından tüm engellemelere rağmen aday olacağını duyuran Yıldırım’ın paylaşımını şöyle: “İYİ Parti Zonguldak il kongresi 22 mart 2020 tarihinde yapılacak olup Her ne kadar adaylığımın önünü kesmek için ihraç yapmaya çalışsalar da o gün kongrede adayım. Bunu herkesin bilmesini isterim. İlçelerinizde kapılarınızın önünü temizleyin. Bu kongrede her türlü oyunu oynuyorlar ve hala oynayacaklardır. Bildiğiniz gibi karşılarında aday olan dik duranları ihraç etmeye çalışsalar da atanmış il başkanlığının süresi 45 gün olmasından dolayı kanun bu ihraçlara izin vermemektedir. Bazılarını sindirerek ihraçlarını şimdilik durdursalar da olası il kongresini alırlar ise zaten ilk isleri bu beklettikleri ihraçları hemen devreye sokup seçilmiş olacakları için direk ihraç yapacaklardır o zaman bu ihraçlar gerçek ihraçlar olacaktır.
Bazı ilçeleri de kongreye sokmamak adına ilce kongre tarihlerini değiştirerek o gün il kongresine sokmamaya çalışıyorlar ( Mesela Devrek ilçesi gibi 7 Mart’ta aldıkları Devrek ilçesinin hemen peşine 22 Mart’ta il kongresi olacağından aradaki sürede il başkanlığı evrakları ayın 6’sında verileceğinden Farklı birsey olmayacak ise bu durumda bir ilce il kongresine katılamıyor olması bile endişe verici bir durumdur.)
Tüm il genelinde delegelerden ricam o kongreye kadar dinamik uyanık ve süreci takip etmelerini rica ediyorum Şehrimizi partimizi koltuk amaçları uğruna adamın adamlarına partimizi sarmalarına izin vermeyiniz saygılarımla.”

Editör: TE Bilisim