Belediye binamızın açılışına davet ettim

 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yerel bir televizyon kanalına Ankara'daki temaslarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Yeni Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan Çaycuma Belediye Kompleksinin açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağını söyledi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Elmas TV'de gazeteci Atilla Öksüz'ün hazırlayıp sunduğu "Günün Manşetleri" adlı programa telefonla bağlanarak gündeme ilişkin soruları cevapladı.

YENİ HİZMET BİNASI OCAK'TA AÇILACAK

Başkan Kantarcı, partinin mevcut başkan ve belediye başkan adayları il ve ilçe yönetiminin de katıldığı geniş katılımlı bir toplantı için Ankara'ya gittiklerini belirterek, "Yerel seçim öncesi bir sunum yapıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bu arada Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile her seçim öncesi olduğu gibi bir görüşme yaptım. Hem görüş alışverişi yapmak hem de bitmek üzere olan belediye kompleksinin açılışı için kendisinden randevu istedim. Açılışa gelmeyi kabul etti. İnşallah ocak ayı içinde töreni yapacağız. Temelini kendisinin attığı bu güzel tesisin açılışını hep beraber yapacağız. Bunun müjdesini şuan verebiliriz. Sayın Genel Başkanımız sağolsun, Çaycuma'yı zaten çok yakından tanıyor. Çaycuma ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor" dedi.

ADAYLIĞIM KONUSUNDA BİR SIKINTI YOK

Kılıçdaroğlu ile adaylık ve Çaycuma ile ilgili konuları da konuştuklarını vurgulayan Başkan Kantarcı, sözlerini, "Adaylık ilgili de burada kamuoyuna mal olmuş, herkesin bildiği bazı olayları da konuştuk kendisiyle. Zaten benim adaylığım ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Ama bir takım gelişmeler olacak, birkaç gün içinde sonucunu alalım, ondan sonra konuşuruz. Şu aşamada daha fazla bir şey konuşmaya şahsen gerek görmüyorum" diyerek sürdürdü.

ZONGULDAK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİM

Öksüz'ün, "Zonguldak Belediye Başkanlığı için adaylık konusu gündeme geldi mi" şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Başkan Kantarcı, "Zonguldak'la ilgili bunlar zaman zaman konuşuluyordu. Ben Zonguldak için açıkçası istekte olmadım. Sağolsunlar bu konuda beni mazur gördüler. Zonguldak'la ilgili şuan bir gelişme yok. Böyle bir şey bana söylendi ama ben teşekkür ettim. Çaycuma'da bir dönem daha devam edersem daha yararlı olurum diye konuştuk. Mutabık kaldık bu konuda. Genel Başkanımızla görüşmüştük. Zaten daha önce haber yollamıştı bu sefer bu konuyu açmadık. Ben teşekkürümü daha önceden göndermiştim, bu sefer konuşmadık, daha çok ocak ayındaki programı konuştuk ve benim buradaki seçim süreciyle, adaylık süreciyle ilgili kamuoyuna da mal olan konuları konuştuk" dedi

ÇAYCUMA KISA SÜREDE NETLEŞECEK

Başkan Kantarcı, "Çaycuma'dan adaylığınız kesinleşti mi?" şeklindeki soruya da, "Sanıyorum kısa bir süre içinde bu da netleşecek. Geçtiğimiz günlerde yoğun bir şekilde benimle ilgili kamuoyunda tartışmalar oldu. Zonguldak halkı tarafından da gördüğüm ilgiden de çok memnunum. Parçalanmak mümkün değil. Oraya gelmemi arzu eden Zonguldaklı hemşerilerime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ben kendimizi Zonguldak'tan ayrı görmüyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de görev yapma imkânı olursa hep beraber Zonguldak'ın bütünüyle sorunların çözülmesi konusunda bir işbirliğiyle ortamı da doğarsa yine dolaylı olarak da Zonguldak için bir şeyler yapabiliyorsak mutlu oluruz. Zonguldak, çok ilgi bekleyen, hizmet bekleyen bir konumda. Çaycuma'da yapılan işler hep beğeniyle karşılandı. Oraya gelmemekten, hemşerilerim de kusura bakmasınlar diyorum ve sevgilerimi saygılarımı sunuyorum."

TEMELİNİ KILIÇDAROĞLU ATMIŞTI

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 20 Nisan 2016'da ilçeye gelerek Çaycuma Belediyesi tarafından yaptırılan Atıksu Arıtma Tesisleri, Ambalaj Atıkları Geri Dönüşüm Tesisi, Belediye SEKA Sosyal Tesisleri, Balerin Heykeli'nin açılışını ve Kapalı Pazaryeri 3.Etabı ve Belediye Kompleksinin temelini atmıştı.

 

Editör: TE Bilisim