Zonguldak Merkez ilçelerde bulunan Muhtarlar Derneğinin başkanları ile Karadeniz Muhtarlar Federasyonu bünyesinde bulunan muhtarlar Şerafettin Nas'ın adaylığı için harekete geçti. Muhtarlar ortak imza altına aldıkları yazıda şunları söyledi;

Aşağıda imzaları bulunan Zonguldak ilçeleri Muhtarlar Dernek Başlanları olarak 35 yıldır muhtar olan; 17 yıldır Zonguldak Muhtarlar Dernek Başkanı, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve halen bu görevlerini sürdüren muhtarlarımızın Ağabeyi büyüğümüz Şerafettin Nası'ı milletvekli olarak istiyor ve destekliyoruz. Bununla birlikte federasyonumuza bağlı olan Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Sinop, Düzce, Çorum, Amasya, Samsun, Ordu, Tokat, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Bayburt ve Artvin illerindeki muhtar arkadaşlarımızn da desteği tamdır.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Zonguldak ilindeki 550 muhtar arkadaşımızın ülkemizin birlik ve beraberliği, istikrarı ve daha da önemlisi Başkanlık Sistemi'ne geçilmesi için sizi tekrar Cumhurbaşkanı olarak destekliyoruz. Kapı kapı, ev ev dolaşıp seçim sürecinde meydanlarda ve sahalarda olacağız. Muhtarlarımıza verdiğiniz önemi ve değeri biliyoruz. Sizin sayenizde muhtar olduğumuzu hatırladık ve saygınlığımızı kazandık. Ağabeyimiz, Zonguldak'ın sorunlarını çok iyi bilen, bilgi, birikim ve tecrübeleriyle çok daha verimli olacağını biliyoruz. Bir ilki yaşamak istiyoruz. Bizim muhtarlar camiasından da milletvekili olmasını arzu ediyoruz. Zonguldak'ta seçimler hep bıçak sırtında, az bir farkla alınmıştır. Bizler, sizlere söz veriyoruz; %60'larla bu seçimleri kazanmakta inançlıyız. Şerafettin Nas Başkanımızın milletvekilliğini değerlendirmenizi bekliyor ve istiyoruz. 24 Haziran 2018'de daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte başaracağız. Yolunuz ve yolumuz açık olsun. Sevgi ve saygılarımızla.

 

Şerafettin Nas

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Gn. Bşk. Yrd.

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Gn. Bşk.

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Şükrü KILIÇ

Ekram ÇELEN

Zonguldak Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Zonguldak Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Ahmet UYSAL

Muhterem BENLİ

Zonguldak Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Zonguldak Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı

  

Dursun ODA

Kadir ÇAKIROĞLU

Zonguldak Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Zonguldak Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı

 

Editör: TE Bilisim