İyi Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan için Kilimli'de seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine; İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Adnan Ömür, İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

ERKMEN: “HER KESİMİN OYUNA TALİBİZ”

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, açılış konuşmasında şunları söyledi;

“Erdinç Kargidan’ı biz değil Kilimli halkı aday yaptı. Erdinç Kargidan 24 saat sizin hizmetinizde olacaktır. Kilimli de iyiler kazanacaktır. Hepimizin amacı hizmettir. Birlikte başaracağız. Adayımızı sizlere emanet ediyoruz. Kilimli’nin her noktasında İYİ Parti rüzgarı edecektir. Herkesin oyuna talibiz” dedi.

KARGİDAN: “KİLİMLİ BELEDİYE BAŞKANI UYANDIĞINDA FİLMİNİ DEMOKRASİ KAZANACAK”

İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan ise “Uzun yıllar Kilimli iyi yönetilmedi. Kilimli Belediye Başkanı uyandığında filmini demokrasi kazanacak, hak ve hukuk kazanacak adalet kazanacak. Malumunuz İYİ Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kuruldu. İYİ Parti 24 Haziran 2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli genel seçiminde büyük bir başarı gösterdi. İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde de önemli ölçüde başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kilimli belediye başkan aday olarak bu başarıya Kilimli’yi de  katacağıma da inanıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim