MHP İl Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Ankara'da gerçekleşen 12. Olağan büyük Genel Kurultayı değerlendirdi.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan;

"Cenabı Allah'a şükürler olsun ki Milliyetçi Hareket Partisi 12.Olağan büyük Kurultayı bundan 1.5 yıl önce açıklanmış olduğu gibi merkez yönetim kurulumuzun açıklamış olduğu tarihte gerçekleştirdik. Biz bu kurultayın çok büyük bir kurultay olacağını söylemiştik fakat oraya gittiğinizde bizim tahminlerimizi de aşan bir kalabalıkta ve yoğunlukta bir kurultayın olması Milliyetçi Hareket Partisi'nin doğru yolda olduğunu göstermiştir.

Ben buradan Zonguldak'tan da özellikle yoğun bir katılım olduğunu gördüm. Orada insanlarımız geldiklerini bize beyan ettiler. Tabii bizim dışımızda bize bilgi vermeden de gelen vatandaşlarımızı gördüm orada. Bundan dolayı da ayrıca hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zaman ayırdılar. Bu bizim güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı özetle Zonguldaklı hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tabii ki bu kurultayın bizim açımızdan da, şahsım açısından da farklı bir yönü vardı. Uzun yıllar teşkilatlarında görev yapan birisi olarak burada Sayın Genel Başkanımız bize bir görevlendirilmede bulundu. Burada kongre heyeti olarak adlandırılan, kongrenin yönetimi ile ilgili bir görev verdiler bize. Burada Türkiye Büyük Millet Meclisi grup Başkan Vekilimiz Sayın Erkan Akçay başkanlığında, Osmaniye Milletvekili Sayın Ruhi Ersoy ve Ardahan il başkanımız ile birlikte bizi de kongre heyetine seçmiş bulundular. Bundan dolayı da kendilerine, Sayın Genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizleri onurlandırmışlardır ziyadesiyle. Burada bir başbuğumuzun mezarına Çelenk konularak dualar yaparak süreci başlattık. Arkasından Atatürk'ün mozolesine Milliyetçi Hareket Partisi çelengi konularak kongre sürecini başlatmış oldu ve devamında da kongre süreci işlemeye başladı. Burada Sayın Genel Başkanımız mükemmel bir konuşma yaptı, tarihi bir konuşma yaptı yine ve ders alınacak şekilde bir konuşma yaptı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin ülkücü hareketin önünü ve yol haritasını çizdi. Milliyet Hareket Partisi bu sinerji ve enerji ile birlikte bundan sonra başta tüm illerimiz olmak üzere Türkiye çapında bir patlama yapacağı da hem kongrenin selameti bakımından hem de verilen mesajlar bakımından görülmüş oldu.

Ben burada dediğim gibi tekrar bu kongre ile ilgilenen siz değerli basın mensupları olmak üzere alaka gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi güçlenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin önünü kesenlere inat insanlarımızın partisine sahip çıktıklarını gördük ve büyüyerek sahip çıktığını gördük. Dolayısıyla ve hedefimizin doğru olduğunu, yapmış olduğumuz kararlı duruşun doğru bir duruş olduğu da kurultayda onaylanmış oldu. Bundan sonra özellikle 1 Kasım'dan sonra başta yöneticilerimiz teşkilatlarımız olmak üzere bizlere ve bu kararlılığı ile sahip çıkan tüm arkadaşlarımıza teşkilatta aramızda Ülkü ocaklarımız a kadın kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşte onların kararını duruşları ile bugünlere gelmiştir ve bu saatten sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nin yapacağı tek şey hiçbir mazeret kalmıştır ve mazeretsiz bir şekilde başta yerel seçimler olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi'nin artık başarılı olma şartı ve önü açılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi bugün itibariyle buna kilitlenecektir."

Editör: TE Bilisim