MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner; "Araya fitne ve fesat sokturmadan yolumuza devam edeceğiz"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları parti binasında İl, ilçe kadın kollarını toplayarak basın toplantısı yaptı, toplantıda ayrıca ilçelere yeni atanan Kadın Kolları Başkanlarının atama belgeleri takdim edildi.
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner parti binasında Asenalarla toplanarak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Genel Merkezin kararı ile Alaplı, Karadeniz Ereğli, Kozlu, Kilimli, Devrek ve Çaycuma İlçe Kadın Kollarının atamaları yapıldı ve belgeleri verildi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, genel seçim sürecinde canla ve başla çalışan Asenalara teşekkür ederek partiye fitne ve fesat sokturmadan yollarına devam edeceklerini hedeflerinin başarılı bir zaferle sonuçlanacaklarını belirtti.
Yalçıner; "Bir seçim süreci yaşadık, bu süreçte kadın kollarımız olsun, ilçe başkanlarımız olsun, hepsinin büyük gayretleri, özverileri, fedakarlıkla çalıştıklarını birebir bende onlarla olduklarım için gördüm ve şahit oldum. Hepsinden Allah razı olsun, teşekkür ediyorum. Tüm Kadın Kolları Başkanlarıma ve arkadaşlarıma benimle birlikte oldukları için, ekip ruhu ile çalıştıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim için hepiniz çok önemlisiniz. Hepiniz kıymetlisiniz ve sizi seviyorum. Buradan bir vekil çıkaramadık, bunun için üzgünüz ama, bu bir başarısızlık değildir. Bir zafer de değil ama önümüzdeki yapacağımız seçim çalışmalarında ben bunu bir zaferin başlangıcı olarak görüyorum. 1 Kasım'da aldığımız 32 bin ve şimdi aldığımı 42 bin oy üzerine katarak Zonguldak'ta bir yüzde elde etmiş olduk. Yerel seçim sürecinde yeniden beraber olarak, fikir alışverişi yaparak bunların tartışmalarını yapıp, sizlerde fikrinizi söylersiniz bende söylerim. Hepimiz bir ortak nokta bularak önümüzdeki süreçte daha fazla çalışarak mücadele edeceğiz. Kolayı başarmak zordur. Kolayı herkes yapar önemli olan zoru başarmaktır. Köklü bir parti ve ideolojisi olan bir partiyiz. Yılmamış, yıkılmamış ve yeniden küllerimizden doğmuşuz. Yine böyle olacak. Mücadelemize devam edeceğiz. Büyüyeceğiz, büyürken de saflarımızı sıklaştıracağız. Aramıza fitne ve fesat sokmayacağız. Yerimize sahip çıkıp güven çerçevesi içerisinde yaklaşacağız ki bu şekilde başarılı olabiliriz. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Yapılan toplantının ardından Genel Merkez tarafından atamaları gerçekleştiren yeni İlçe Kadın Kollarından Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ela Karabulut, Alaplı İlçe Başkanı Şerife Oktar, Devrek İlçe Başkanı Nursen Atar'ın belgeleri takdim edildi. Öte yandan Kozlu İlçe Başkanı Türkan Özdemir, Kilimli İlçe Başkanı Derya Karagöz, Çaycuma İlçe Başkanı Sevim Candan'la yola yeniden devam edildi.

Editör: TE Bilisim