İYİ Parti'nin Zonguldak ilçe kongreleri takvimi belli oldu. Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, "Zonguldak'ın tüm ilçelerinde bölge halkımızın büyük teveccühü sayesinde örgütlerimizi oluşturduk. İl ve Merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimizde hizmet binalarımız tutulmuştur. Üye kayıtlarımız da devam etmektedir. Şubat ayında da ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız" dedi.

İl Başkanı Bayraktar; "İYİ Parti olarak Zonguldak'ta kısa zamanda iyi mesafeler aldık. Halkımızın demokrasiye bağlılığı, İYİ Parti olarak parti programımızı ülke ve bölge sorunları hakkındaki çözüm önerilerimizi vatandaşlarımızla paylaştıkça partimize gösterilmekte olan ilginin daha da artacağını düşünüyoruz.  Türkiye'nin en güvenilir araştırma şirketlerinin yaptığı son kamuoyu yoklamaları İYİ Parti'nin önlenemez bir yükselişte olduğunu kanıtlamaktadır.

İnsanlarımız bahane değil çözüm istiyor. Siyaset dilindeki sertliğin yerini sevgi dilinin almasını istiyor. Kutuplaştırma ve ötekileştirme yerine birbirlerini anlama ve ortak akıl ile problemlerin üzerine gidilmesini istiyor.

Demokrasi sevdalısı Zonguldaklıları İYİ Parti saflarına katılmaya davet ediyoruz. Geliniz elbirliği ve gönül birliği ile Zonguldak'ta İYİ siyasetin önünü açalım."

Editör: TE Bilisim