Beş yıl görev yaptığı Çaycuma’dan Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine atanan Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya veda ziyaretinde bulundu. Bazı Belediye Meclis Üyeleri ile belediye daire amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kaymakam Keçeli, bu beş yılı Bülent Kantarcı gibi bir başkanla geçirmenin kendisi için çok öğretici olduğunu söyledi.

Zaman zaman Başkan Kantarcı ile şakalaşan Keçeli, “Çaycuma’ya gerçekten alışmıştık, artık Onikişubat’a da alışacağız. 22 Ağustos’ta yeni yerimizde göreve başlayacağız. Orada da inşallah Çaycuma’daki gibi güzel insanlarla çalışırız. Burada beş yıl gibi uzun bir süre çalıştığım için mutluyum. Buraya gelirken ‘Acaba nasıl bir yer’ diyordum, şimdi ‘İyi ki yollamışlar’ diyorum. İlçemiz, coğrafi olarak çok güzel bir yer. Görev sürem içinde neredeyse hiçbir sıkıntı yaşamadım diyebilirim. İçinde altı tane seçim, bir adet darbe girişimi olmasına karşın çok keyifli bir beş yıl geçirdim. Bu beş yılın belediye başkanımıza denk gelmesi biraz zor oldu ama çok da keyifli oldu. Bir yerde beş yıl kalınır mı diye düşünüyordum, yetmiyormuş bile. İnanıyorum gelişen büyüyen Çaycuma’mız çok daha güzel olur. Buraya geldiğimizde ‘Nerelisin’ diye soranlara, ‘Bugünden itibaren Çaycumalıyım’ demiştim. Şimdi artık Onikişubat’ta artık bir Çaycumalı var. Çaycuma’mızdan vazgeçmeyeceğiz. Gittiğimiz her yerde Çaycumalı olduğumuzu söyleyeceğiz. Buradaki gelişmeleri takıp edeceğim ve bundan da gurur duyacağım. Yolunuz düşerse demiyorum, mutlaka düşürün, hep birlikte dondurma yiyelim” dedi.

“ARTIK MARAŞ’TA DA BİR KAPIMIZ OLDU”
Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “Bizim için sizinle beş yıl çalışmak çok keyifli ve güzeldi. Hizmete neredeyse beraber başladık sayılır. Güzel anılarla dolu günler geçirdik. Kaymakam Bey’in insan ilişkileri çok güzel. Kurumlar ve topluluklar arası denge oluşturma konusunda çok başarılı. Ülkenin içinde yaşadığı bu şartlarda hakikaten gıpta edilmesi gereken bir uyumla çalışarak çok başarılı bir dönem geçirdik. Adeta Çaycuma’yı yeniden imar ettik. Ben Kaymakam Bey’in gideceği yerde çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kentler Birliği toplantısı ile gezme imkânı bulduğum Onikişubat çok güzel bir yer. Gelişmiş ve canlı bir şehir. Artık Maraş’ta da bir kapımız oldu. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Çaycuma’ya belki de ömrünün en değerli 5 yılını vererek hizmet etti. Bana sorarsanız o herkesten daha fazla Çaycumalı. Çaycuma konusunda hepimizden daha fazla bilgiye sahip, hizmetleri nedeniyle bizden çok daha fazla insana dokunma şansı oldu. Biz kendisine hakkımız helal ediyoruz. Kendisini daha iyi yerlerde göreceğime eminim. Kendisini tebrik ediyorum, hem bundan sonraki hayatında başarılar hem de sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

KAPIYA KADAR UĞURLADI
Başkan Kantarcı daha sonra Kaymakam Keçeli’ye bir buket çiçek sundu. Kantarcı’nın Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirleri ile birlikte kapıya kadar uğurladığı Keçeli herkesle tek tek vedalaşarak haklarını helal etmesini istedi.

Editör: TE Bilisim