İYİ Parti Kilimli İlçe Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan, yaptığı basın toplantısında arasının  bozuk olduğu  Kilimli Belediye  Başkanı Ali Aslankılıç'tan özür diledi.
Kargidan: "Ben mevcut belediye başkanına düşman  değilim. onun kardeşi, oğlu yaşındayım. Onu kırmışsam sizlerin önünde özür diliyorum. Seçim ofisi açılışını yaparak sahalara indik. Sıkılmadık el, çalışmadık kapı bırakmayacağız. Ben Kilimli'nin sorunlarını biliyorum. Bu yol meşakatli bir yol. Kilimli'de ki sorunlar gülerek anlatılacak sorunlar değil. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Kilimli'de esnafın durumuda çok kötü. Startı muhtarlarla bir araya gelerek yaptım, uzun uzun projelerimi anlattım ki vatandaşlarımıza anlatsınlar. Biz artık Kilimli'de mutlu olmak istiyoruz. Kilimli'de kimse denize  giremiyor, çünkü denize kanalizasyon akıyor. Kilimli'de yiğit bir Belediye Başkanı olacaksa oraya şerit çekmesi gerekiyor ve bu hep saklandı. Bu işlerin bir an önce çözülmesi lazım.”
Erdinç Kargidan, 4 adaya da çağrıda bulunarak ''Gelin bir masa etrafında toplanalım projelerimizi konuşalım yapacaklarımızı konuşalım . Tek hedefimiz Kilimli’ye hizmettir. Kilimli 'de borç siyaseti yapılıyor, Kilimli Belediye Meclis Üyesi olan ve Belediye Başkan adayları dahil Kilimli'nin borcunu bilmiyor. Mevcut başkan borcu söylemiyor nedense! Açıklayamıyor, ben geldiğimde şeffaf bir yönetim olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu benim belediyem şeffaf olacak diyor ama biz bunu Kilimli 'de göremedik”
Editör: TE Bilisim