Gemiciler Mahallesi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısına Salıcı'nın yanı sıra CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ikametgâhını Çaycuma'ya aldırmayı düşündüğünü söyleyerek, "Sizin gibi sahip çıkan yiğit Çaycumalılar olduğu için belediye başkanınız  çok şanslı. Genç bir kardeşiniz olarak beni seçtiniz. Meclisin futbol takımına girdim. Bende orda Zonguldak adına bir gol bir asis yaptım. Faaliyetlerimiz arasında bunlar var. Ben gönülden sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden tekrar Bülent Kantarcı'yı rekor bir oyla başkan yapmak için söz istiyorum." diye konuştu.

’KANTARCI’YI REKOR BİR OYLA SEÇİN’

CHP Genel Başkan  Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da Çaycuma'da kimin başkan seçileceğine halkın şimdiden karar verdiğini gördüğünü söyledi. Başkan Kantarcı'nın hizmetleriyle fark yarattığını anlatan Salıcı, şöyle dedi:

"Bülent başkanımızı rekor bir oyla seçmek  lazım ki onun beş yıllık hizmetlerinin kıymetini bildiğinizi  gösterin. Bu iktidar bu bir yerel seçim olmasına rağmen bunu genel seçim havasına sokmaya çalışıyor. Bizim bildiğimiz Cumhurbaşkanı tarafsız insandır. Herkese aynı güzel bakar. Kendisine oy verini de vermeyeni de kucaklar. Bülent Kantarcı'nın bugüne kadar sizleri ayırdığını duydunuz mu? Bu anlayışın Çaycuma'da devam etmesi yetmez. Büyük şehir adaylarımıza tanıdıklarınızdan oy isteyin. Koskoca devletin bütçesinden işçiye asgari ücret olarak 2020 lira veriyorlar. Başkanımız Çaycuma’nın bütçesini yönetiyor. CHP'nin bütün belediyelerinde asgari ücret olarak işçiye verdiği para en az 2 bin 200 lira.  Biz bir avuç helal para ile bunu veriyoruz."

 

'DAHA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR'

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, projelerini tanıtmadan önce yaptığı konuşmada yapacağı daha çok işi olduğunu ifade etti. Çaycuma için çalışmaya devam etmek istediğini anlatan başkan Kantarcı, "Ben bu iktidardan kurtulmak için Çaycuma’nın geleceğini uçurumun kenarından almak için birikimimle beraber bir dönem belediye başkanlığı yapmak istedim. Projeleri halkın önüne getirdim. Yıkılmaz denilen kaleyi Çaycuma’da 37 sene sonra yıktık. Oturdum düşündüm. Projelerim bir önceki dönemden düşük olursa herkesin suratı düşecek. Baktık ki daha Çaycuma'da yapılacak çok iş varmış." diye konuştu. Kantarcı konuşmasının ardından 41 yeni projesini vatandaşlara tanıttı.

Editör: TE Bilisim